Vad bör jag göra på min semester i Colorado?

Har du planer på att spendera lite semester i Colorado? Om så är fallet, det finns många sätt för dig att trivas på din resa. Colorado är hem till Real McCoy, som i McCoy Park, som är hem för en häpnadsväckande snöskor och längdskidåkning center. Om du aldrig har åkt tidigare, oroa dig inte. Det finns massor av snabba studieinriktning som du kan ta för att få i backen på nolltid. För den ultimata lyxen logi, checka in på ett av Vail Resorts. Skidåkning är en av de bästa sätten att uppleva Colorado utomhus. Om du är intresserad av att uppleva något helt unikt när du är i Colorado, titta på lamadjur trekking. Det finns några olika Colorado företag som erbjuder llama utflykter. Även om dessa resor är ofta kallas lama "rider", är det enda som kommer att rida på den Lamas ryggsäcken och matsal. Du vandrar längs sidan de ulliga varelser. Fördelen är att du inte behöver hantera ditt bagage. De flesta resor tar minst flera dagar. På natten, vandrare sömn i ett av de många barackerna i 300 kvadratkilometer område som transverses Aspen, Leadville, och Vail. Om du inte är intresserad av att umgås med lamor, eller har en ovanlig rädsla för hovdjur varelser, sedan helt enkelt ta en vandring. Du kan gå på egen hand eller i en guidad grupp. Om du är en vandrare, kommer du att falla säkert kär i Colorado. Det finns 54 toppar i delstaten Colorado som kallas "fourteeners. " De har fått detta namn eftersom de är 14. 000 fot (4267 m) och högre. På så långa vandringar, kan lamadjur pals vara till stor hjälp.

Men om du är intresserad av något lite mindre sträng, det finns många kortare vandringar som kan fyllas i på en eftermiddag. Det är viktigt, oavsett hur länge du planerar att vandra, att tillåta dig att smälta in i höjden först. Bestiga ett berg med höjdsjuka kan vara en obehaglig och farlig upplevelse. När du är redo för din vandring och mår dåligt, men kanske du blir bara kär i berget luft och ljuden från Colorado skogen.

Vare sig din Colorado semester är inställd för vår, sommar, höst eller vinter, finns det ett antal underbara aktiviteter att delta i. Det finns något för alla i Colorado. Du kan välja mellan bra inomhus och utomhus rekreation och underhållning. Det bästa sättet att uppleva Colorado, är dock att uppleva en kombination av allt det har att erbjuda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.