Vad är olika typer av Resväskor?

Det finns många olika typer av väskor att välja mellan, alla med sina egna för-och nackdelar. Inte bara kan man välja olika typer av resväskor, men man kan också avgöra om resväskor är hårda, mjuka eller halvmjuka. Stora resväskor, ibland också kallas Pullmans, är av tre sorter, och kan variera i storlek från två till tre meter (. 60 -. 91m) per sida. Dessa väskor är ofta utrustade med hjul. Stora resväskor som är svåra ensidig är det tyngsta, men också ge den mest skydd för ömtåliga objekt man kan behöva transportera.

Mjuka resväskor erbjuder större flexibilitet för stoppning resväskan lite bortom kapacitet. Halvmjuk stora resväskor tenderar att erbjuda lite mer flexibilitet än hårda resväskor, och lite mer skydd för ömtåliga objekt än mjuka resväskor. I de flesta fall kan stora resväskor inte transporteras ombord på ett plan och måste kontrolleras.

Vanligtvis gör man inte pack passar i resväskor, eller klänningar som sannolikt kommer att skrynklas. Istället skulle man använda plagg påsar, som vanligtvis kommer med en galge och lätt kan hängas efter behov. De kan också behöva kontrolleras, beroende på storlek, och inte alltid fungerar som förädling på resväskor.

Carry-on resväskor ofta är perfekt för ett par dagars resa. Dessa är oftast mjuk eller halvmjuk. De nästan alltid har hjul och mäter mindre än 22 inches (55,88 cm) långa. Man kanske vill kontrollera flygbolagets krav, eftersom ett overstuffed retur på påsen kan faktiskt bli för stor för overhead lagring som en Carry-On väska.

affärsidéer ofta har poster som bärbara datorer, juridiska arkiv, eller minnesanteckningar . Dessa typer av resväskor kan ha blixtlås eller kan mer likna en portfölj. Bara utifall att man måste kontrollera ett företag fall vara säker på att blixtlås eller lås kan få någon produkt i fodralet.

Duffel väskor resväskor som kommer i en mängd olika storlekar. De tenderar att inte ha hjul och är oftast mjuka. Dessa kan faktiskt vara idealisk för rynkor-bevis kläder och barnens kläder. Mindre Duffel Väskor kan vanligtvis användas som handbagage. I stället för resväskor, kan man istället välja en ryggsäck för korta resor, eller en Tygkasse. Ryggsäckar och Tote väskor utföra vanligen-på varor, om man har en exceptionellt stor ryggsäck. Tote påsar får inte ha blixtlås, så man bör inte innehålla rubriker som kräver säker placering.

Consumer förespråkar tyder på att man inte lägger mycket pengar på bagage, särskilt när den måste kontrolleras. Mycket dyrt, designade väskor är en ledstjärna för dem som skulle kunna stjäla föremål från resväskor. Resor slitna eller billiga resväskor anses vara mindre benägna att locka dem med lätta fingrar. Oavsett bekostnad bör alla resväskor vara i gott skick innan du reser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.