Vad är några bra Kids ’Party Mat Idéer?

Vad är det barnkalas att ge mammor nässelfeber? Varför är det så panik-förmå att ge barnens parti? I ett ord: mat. Det verkar många fler barn har födoämnesallergier dessa dagar, så då tänker på barnens parti mat, det är alltid en bra idé att ringa moms för varje barn på gästlistan och ta reda på om det finns några allergier eller specialdieter att överväga.

Om ingen är allergisk mot jordnötter, då listan över barnens ökar parti mat exponentiellt, eftersom de flesta barn älskar jordnötter och jordnötssmör. Ett hälsosamt mellanmål är jordnötssmör på selleri pinnar, eller med torr-rostade jordnötter tillgänglig. Frukt, andra råa grönsaker med ranch dip, och kuber ost är alla friska barnens parti livsmedel. Flesta barn, även om specialkost kan äta dessa exempel på barnens parti mat. För ett mindre parti, kan barnen gör sina egna partiet mat. Split mini bagels eller halveras Pitas är perfekta små pizzor, och ett sortiment av fyllningar kan läggas ut så att gästerna kan sätta samman sina egna pizzor, och ett äldre barn eller mamma kan rosta dem i ugnen. Små trianglar av bröd kan också spridas med jordnötssmör, russin, bananer och andra läckra dekorationer för mini smörgåsar.

Soft pretzels är en annan stor barnens parti mat. De flesta barn älskar dem och att de också kan serveras med olika såser, inklusive senap, ketchup, Marinara sås, ranch dressing, och för sött, chokladsås. Skivade äpplen med sockerkulör doppa gör också en bra barnens parti mat. Nästan allt som kan ätas med fingrarna, faktiskt tilltalar barn. Föräldrar kan vilja begränsa sann skräpmat som chips, även om dessa kan serveras med måtta. Mild salsa äts med Tortillachips ökar näringsvärdet i livsmedel, samt vara en god krydda.

De flesta barn kommer att vara nöjd med ett grundsortiment av snacks och godsaker. Godis kan hållas till ett minimum, för att inte skicka hem barnen på en hög socker, men det är ett parti trots allt, och lite godis är acceptabla. Föräldrar kan hålla sockerhalten i barnens parti livsmedel lägre genom att servera objekt som sockerfri glass med en vanlig brownie eller kaka. De flesta barn kommer inte att kunna avgöra skillnaden.

inte Om en förälder planerar framåt och tänker kreativt, förbereda barnens parti mat som är god och friskare är nästan som en skrämmande uppgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.