Vad är några Affordable familjesemester?

med budget och ekonomi är i förgrunden i människors sinnen, med överkomliga familjesemestrar har blivit en svårare uppgift. Vacations är ett viktigt tillfälle för en familj att Bond, för att visa ungdomar nya och spännande saker. Medan du tar överkomliga familjesemestrar kan vara svårare än tidigare, är det fortfarande möjligt att hitta resor som kan passa även skärpas budgetar.

Tänk kontroll med vänner och familjemedlemmar för att se om någon du känner har ett fritidshus eller timeshare att de är villiga att hyra ut till dig. Som en gest av vänskap, kommer de erbjuder ofta mycket lägre än ett hotell eller kommersiellt boende, och kanske till och med vägra ersättning alls. Var noga med att tacka alla sådana slags person med en lunch eller en tack-gåva, förutom att vara artig, kanske det får du en inbjudan till ett återbesök. att skära ner kostnader för resor i grupp eller med andra familjer. Hyra ett hus vid din destination kan spara värdefull pengar om kostnaden är uppdelad i flera inkomster. Vanligtvis semesterhem har flera sovande alternativ såsom futons och extra soffor, så att du kan passa en överraskande mängd människor i ett litet hem. Det kan också vara ett ypperligt tillfälle att träffa gamla vänner och bilda livslånga vänskapsband bland dina barn. Om du tänker flyga på semester, boka långt i förväg och försöker resa off season. Även om detta kan innebära att dina barn går i skolan i några dagar, kan man spara tusentals kronor och troligt att du kommer att upptäcka att barnen inte har några invändningar. Flygbokning flera månader i förväg kan få dig mer överkomliga priser, och kommer också att du kan ge lärare förhandsbesked om barnens frånvaro. Överväg letar efter paketavtal som inkluderar flyg, hotell och hyrbilar. Hotellen har ofta samarbeten med vissa flygbolag eller uthyrningsföretag, och använder associerade partner kan spara en bunt.

Om pengarna är verkligen ett allvarligt problem, två standby alternativ kan tjäna som prisvänlig familjesemester. Om du äger ett tält och kan hitta några bra minnen för marshmallow rostning, camping är nästan alltid det billigaste sättet att resa. Camping kan vara underbart för att undervisa barn om naturen och den underbara naturen, särskilt för dem som tillbringar större delen av sina liv i städer och förorter.

För det ultimata inom rimliga familjesemester, fråga dig själv hur väl du känner din egen stad? Förklara en familjesemester i ett par dagar, stänga av TV: n och kolla in lokala sevärdheter och aktiviteter. Åka skridskor eller mini-golf, spendera dagen med att spela spel på en lokal park, eller ta med barnen ut till sina första tycke, dress-up restaurang. Eller hop ett fåtal städer över för sina attraktioner, men bor tillräckligt nära för att återgå till din egen säng på natten. Lokala resor kan vara lika kul som fjärran semester, utan att oroa sig för vem städade hotellrum sista.

Oavsett vad budgeten, familjeresor handlar om limning och avkoppling, snarare än pengar och lyx. Affordable familjesemestrar är möjliga för de flesta människor, även på en liten budget. Minnen av semestrar varar livet ut, och kan bidra bilda band som håller en familj tillsammans i flera generationer. I slutändan kommer ingen att minnas de pengar, hade bara tid och dumma och missöden skoj och äventyr på vägen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.