Vad är det bästa sättet att upptäcka en ny stad?

Det finns nog ingen bästa sättet att börja utforska en ny stad, men det finns ett antal bra sätt. Vare sig du bara passerar genom eller flytta, utforska en ny stad kan vara roligt och underhållande om du vet var och hur du kan leta efter intressanta saker. En av de första resurser för att utforska en ny stad är stadens handelskammare eller turism avdelning. I måttliga till stora städer, kan dessa avdelningar är belägna på nätet, och kan erbjuda resor erbjudanden, rabatter restaurang eller heads up på vandringsturer. Liksom, kan dessa cityguider ger dig tillgång till information om transporter som busstidtabeller och busslinjer som gör att utforska en ny stad mycket lättare.

Ofta stadens turism avdelningen är inriktad mot turism, vilket innebär Du kan behöva dyrare destinationer. Ett annat bra ställe att leta efter stad "hemligheter" om att utforska en ny stad på billiga utvärderar många guideböcker tillgängliga för varje plats. Välj den nyaste guideböcker möjligt, eftersom de kommer att ha den mest aktuella informationen. I själva verket bara perusing några guideböcker i butiken kan hjälpa planera en resa.

Internet är en allt större källa till information. Vissa människor publicerar även guider till sina städer, med information om heta lokala platser eller saker att göra. Många resesidor kan ge dig en hel del fri information som gör att utforska en ny stad ganska enkelt. Om du kör, kan online mapping sites förenkla vägbeskrivningar och ta dig till platser snabbt.

Alternativt kan bloggar eller online chattar vara ett fantastiskt sätt att få information om att utforska en ny stad. Online chattar för lokalbefolkningen är ofta ett bra ställe att fråga om de bästa ställena att gå, stanna, eller om stora valmöjligheter dining. En utmärkt källa för att utforska en ny stad är det många TV reseprogram som regelbundet funktionen olika städer. Dessa har ofta bra tips på olika underhållning alternativ eller måste se platser. Vissa program är inriktade mot dem som reser på en budget, och andra ta antingen en medelinkomst eller lyx tillvägagångssätt.

kanaler som Food Network kan vara till stor hjälp att utforska en ny stad eftersom många program ägnas åt att granska olika restauranger i ett visst område. Av dessa, många tycker Rachel Rays $ 40 a Day mest användbara, eftersom hon i allmänhet har bra tips på bra mat som också är inte särskilt dyrt. Vad bra, när du börjar utforska en ny stad, be lokalbefolkningen för att hjälpa dig. Personal på hotell och motell kan ge dig massor av bra information om lokala restauranger, affärer och möjligheter sightseeing. Du kanske också vill helt enkelt be en vänlig person tittar i en butik om deras favorit ställe att få vissa saker, som populärt objekt eller gåvor.

Slutligen finns det nu många podcasts ägnas åt att utforska en ny stad. Några är gratis, och vissa kan kosta några dollar. Flesta har ett rimligt pris. Dessa kan vara till stor nytta om du har en iPod eller MP3-spelare. Vissa podcasts kommer även vägleda dig på rundvandringar runt en stad, eller genom ett museum. Ju mer du vet från ovanstående metoder, desto mer sannolikt är det att du njuta av din resa. Happy Trails!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.