Vad är Wainapanapa State Park?

Wainapanapa State Park är en vacker park i Maui, Hawaii som är hem för två "hemliga stränder. " hemliga stränder är sandstränder som inte är lika välbesökta som andra stränder. De kallas "hemliga" eftersom du kanske måste göra lite extra forskning för att hitta dem. Dessutom kan du vandra till dem. En av Wainapanapa State Park hemliga stränder är Wainapanapa Black Sand Beach. Detta är ett speciellt exotisk strand som det är i själva verket spetsen av en gammal vulkan. Det är aktiviteten i denna gamla vulkan som gett stranden dess olika nyanser. Den jet sand är egentligen består av små, runda stenar av lava. Läggning på stränder Wainapanapa Black Sand Beach är bokstavligen som liggande på antika vulkanutbrott. Förutom täcks i unika svart sand, stranden är en intressant destination plats för äventyr entusiaster. Finns angränsande havsgrottor rör lava som Wainapanapa State Park besökare kan klättra inuti. Det finns dock en andra stranden täcks med svart sand i Wainapanapa State Park. Den Honoklani Black Sand Beach är en annan "hemlig Beach" som ligger precis mellan befälhavare lava klippor. Likt sin syster stranden i Wainapanapa State Park, Honoklani Black Sand Beach har ett antal närliggande sevärdheter. Om du besöker den här stranden, har du möjlighet att få en så vacker sjö valv, klättra insida havsgrottor, och undersöka forntida lava rör. Alla dessa attraktioner ligger inom gångavstånd från stranden.

Även om båda dessa stränder i Wainapanapa State Park anses vara hemliga stränder, de är inte omöjliga att komma till. Båda är tillgängliga från King's Highway, och är bara några miles från staden Hana. Intressant nog så följer King's Highway en gammal vandringsled som var en väg för inhemska Hawaiians i århundraden. Även få till stränderna i Wainapanapa State Park är en intressant historisk upplevelse.

Det är viktigt att notera att badvakter inte alltid i tjänst vid dessa stränder. Det är viktigt att inte simma utan en badvakt närvarande. Dessutom ska du lyssna på alla tecken och varningar om vatten. Om du bestämmer dig för att besöka Wainapanapa State Park för en kommande semester, har en trygg och trevlig resa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.