Vad är US National Scenic Trails?

United States National Scenic Trails är en samling av åtta vandringsleder i USA som skyddas av federal lag. Dessa spår är kända för sin skönhet, en rik flora och fauna, och historiska betydelse. Handlar med US Bureau of Land Management, National Parks Service och US Department of Agriculture Forest Service, spelar kongressen en del i att behålla lederna och granska nya kandidater till natursköna spår status.

År 1968 antog den amerikanska kongressen National Trails System lagen om erkännande av landets behov av att skydda och bevara vissa betydande vandringsleder. Den ursprungliga rättsakten heter två spår som en del av National Scenic Trails beteckning, Appalachian och Pacific Crest spår. Sedan dess har ytterligare sex spår fick beteckningen och en sjunde, New England Trail, är enligt kommittén se. Den kortaste spåret i National Scenic Trails är Natchez Trace, som löper genom Tennessee, Alabama och Mississippi i över 400 miles (643 km. ) Vägen har stor historisk betydelse, eftersom den följer ett spår snidad av indianer och senare används av gräns upptäcktsresande och början posttjänster. Leden innehåller också död plats Meriweather Lewis, den berömda utforska duon Lewis and Clark.

År 1983 godkände kongressen tre nya National Scenic Trails, varav ett är Potomac Heritage Trail. Den 700 mil (1126 km) spår, när den är färdig, kommer att ansluta historiskt viktiga sevärdheter i Virginia, Maryland, Pennsylvania och District of Columbia. Från 2008, stora delar av leden inte har slutförts, men den färdiga planer omfattar en variation av landskap och platser för vandring, ridning och även kanoting spåret.

Florida National Scenic slingrar sig genom hela staten, från Panhandle i norr ner genom sumpiga södra halvan. Ursprungligen tänkt som en 500 mil (804 km) vandring, har spåret vuxit till över 1400 miles (2300 km. ) Höjdpunkter i leden omfattar Big Cypress National Preserve och norra ändstationen vid Fort Pickens. Lucky vandrare får syn på några av Floridas ovanlig fauna, inklusive den svårfångade manat.

Insatserna från amerikanska senatorn Henry Reuss och infödda Wisconsonian Ray Zillmer krediteras med skapandet av Ice Age Trail i Wisconsin. Leden kommer att löpa 1200 miles (1931 km) från och med 2007 ungefär hälften är avslutad. The Ice Age Trail ger vandraren en närkontakt med effekterna av nedisning på landskapet. Till skillnad från många andra stigar korsar denna National Scenic Trail städer ofta, vilket gör det enklare att planera vilar och resupply stoppar samtidigt på spåret. "triple crown" i Amerikanska vandring består av Appalachian Trail, den Pacific Crest Trail och Continental Divide Trail. Alla dessa National Scenic Trails är över 2000 miles (3218 km) lång och kör vertikalt genom landet. Hardy thru-vandrare försök att vandra en av lederna i en enda säsong, men bara en handfull har någonsin klarat alla tre spår. Den snabbaste tiden som noterats för en Triple Crown vandring var 240 dagar, avslutas 2005 av brittiska uthållighet vandrare Matt Hazley. När klar kommer North Country National Scenic Trail över östra USA, från New York till North Dakota. Leden kommer att köra cirka 4. 600 miles (7402 km) gör det längsta vandringsled i USA. På sin väg, kommer vandrare över tio nationella skogar, bevarar två vilda djur och 57 parker staten.

De åtta National Scenic Trails har föräldraföreningar stigen, som alltid är i behov av frivilliga insatser. Om du är intresserad av att behålla lederna, ska du kontakta någon av de lokala organisationerna i området för att se hur du kan hjälpa till. Vandring längs lederna är en unik amerikansk erfarenhet, men potentialen vandrare bör forskningen noga för att avgöra om det är en bra idé för dem. Kom ihåg dessa vägar inte är kontrollerade miljöer, och vise vandrare tar flera månader att förbereda för att förhindra att olyckor inträffar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.