Vad är TSA Approved Luggage Lås?

Transportation Security Administration eller TSA godkänd bagage lås är lås du sätter på din resväska som har en huvudnyckel tillgänglig för TSA. Om det vid en flygplats, och en säkerhet person behöver för att inspektera ditt resväskor med TSA godkänd bagage lås, behöver de bara använda huvudnyckel för att öppna låset. När TSA godkänd bagage lås öppnas med en huvudnyckel, utlöser det en liten röd prick, vilket visar låset öppnats. Således vet man att ens resväskor har kontrollerats. Oftast de bagage också lägga en anteckning i bagaget till dig om inspektionen och skälen till detta.

TSA godkänd bagage lås kan erbjuda stor bekvämlighet för dem som vill hålla innehållet i deras bagage säker. Även om du kan använda ett vanligt lås för att låsa din resväska, har TSA rätt att skära av den. Alltså, om ditt bagage är besiktigad och du har TSA godkänd bagage lås, har du fortfarande ett lås efter inspektionen. Dessutom, om någonting saknas i din resväska efter en inspektion, kan du skicka in en ansökan om det lättare. Slutligen, om TSA godkänd bagage lås är avskurna De flesta företag som säljer dem har en livstid ersättning.

De flesta TSA godkänd bagage lås har en kombination, som du kan ändra när du väl kommit låset. En person öppnar TSA godkänd bagage lås med en huvudnyckel kan inte ändra status på ett lås som har inletts om de inte vet din kombination. Så om något i ditt bagage har tagits eller förloras, kan man hävda att den person inspektera bagaget.

På grund av detta säkerhetsfunktion, är det osannolikt att en samvetslös person som bagage skulle ta något från resväskor featuring TSA godkänd bagage lås. Den manipulera funktionen automatiskt skulle utlösas, göra insatser av en person ganska spårbart. Detta ger ofta människor i denna tid av förhöjd säkerhet på flygplatser och större licens för inspektion av bagage, ökad känsla av lätthet när du reser.

TSA godkänd bagage lås är ganska billiga, från cirka 10-20 US-dollar i pris. De säljs på resa butiker, bagage butiker och allmänt på Internet. Om de bär etiketten TSA godkänd, speciellt när de köps från en ansedd källa, bör de kunna öppnas av säkerhetspersonalen på flygplatsen om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.