Vad är Mr Rogers ’Neighborhood?

Mr Rogers 'Neighborhood är en av de mest älskade barn-tv-shower i historien. Hyresgäster i nästan 40 år av Fred Rogers, växte programmet från en liten lokal sändning med en budget på endast $ 30 US dollar (USD) per avsnitt, till ett internationellt syndikerat program. Mr Roger's Neighborhood är älskad av generationer av tittare som fondly minns låtarna, berättelser och figurer som bebodde friendly neighborhood.

Programmet som ursprungligen började sända 1962, som en 16 minuter regelbundet show. 1969, tack vare ett bidrag och public service stödja programmet utökas till en trettio minuter format, som det behöll under resten av loppet. Serien omfattade två viktiga inställningar, Mr Rogers hus och fantastiska Neighborhood av hyckleri. Ibland skulle Mr Rogers "gör också resor till andra platser för särskilda segment, såsom bagerier och fabriker.

Fred Rogers, värden, var en kompositör och minister med en passion för småbarnsfostran. I hans enstaka uttalanden om showen, Rogers betonade vikten av att prata om känslor med barnen på ett positivt och konstruktivt sätt. Han behandlade många frågor som barnen skulle möta, från stressen att få håret klippt eller med ett slagsmål med ett syskon till den osäkerhet som kan följa ett större trauma, såsom död av en nära anhörig eller skilsmässa.

utformning Mr Rogers 'Neighborhood var enkelt och tydligt skall anges. Varje föreställning kommer att inledas med Mr Rogers in i hans hus, från en kavaj och fina skor till en kofta och sneakers samtidigt sjunger seriens theme song "kommer inte du bli min nästa?" Snarare än att förlita sig på flashiga utställningar, herr . Rogers skulle ha en typisk dag, besök av vänner eller visar en video om något nytt, samtidigt pratar med sin publik om ett visst tema för dagen. Flesta episoder skisserat ett besök i trakten av Make Believe, en imaginär rike bebos av docka och mänskliga karaktärer, vars verksamhet ofta skulle exemplifiera ämnet för dagen. I slutet av varje show, skulle Mr Rogers byta tillbaka till sina vanliga kläder och gå, alltid påminna sina tittare att de är speciella och han gillar dem precis som de är.

Trots enkelheten i showen, ingår Fred Rogers stor innovation till Herr Rogers 'Neighborhood . Använda sin musikaliska utbildning, skulle han skriva och skapa operor som skulle pågå i flera episoder, med karaktärer från trakten av Make Believe. Under loppet av serien, 13 original musikaler skapades och utförts. Dessutom utförs Rogers flesta av dockteater och röst som agerar på utställningen, samt införandet av tittarna att en ständig ström av begåvade och ovanliga vänner.

Mr Rogers 'Neighborhood slutade sin omfattande ursprungliga körs i 2001 på grund av Fred Rogers "pensionering från TV. Det senaste programmet, som sänds den 31 augusti 2001, var varken flashig eller ovanligt, med en avslutning på en serie om konst. Efter nästan 40 år av planering, ändrade Mr Rogers helt enkelt ut sin kofta och gick ut genom dörren för sista gången, har förändrats och ljusnade livet för miljontals barn och vuxna på vägen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.