Vad är Disney’s California Adventure?

Disney's California Adventure Park, ofta kallad DCA, är den andra parken i Anaheim Disneyland Resort. Del av en omfattande ombyggnation av orten, öppnas Disney's California Adventure i början av 2001, tema helt efter delstaten Kalifornien. Besökare Valdeltagandet har aldrig matchas upp till administrativa förväntningar, dock, och 2007 meddelade tjänstemännen en större, flerårig översyn av hela parken. I början av 1990, Disneyland Park tjänstemän planerar att bygga en andra temapark om parkeringsplatsen plats intill Disneyland. Efter flera olika idéer förkastades, administrationen beslutat om Disney's California Adventure, till ära Disneyland hemstat. Började byggas 1998 och parken öppnades i februari 2001. På grund av budgeten problem på grund av lägre filmen försäljning och mindre än lyckad Euro Disneyland, budgeten för DCA minskades dramatiskt under konstruktion. Den ursprungliga bygga i parken kostar omkring 600 miljoner US-dollar (USD), drygt 1 /8 av kostnaden för 4 miljarder dollar Tokyo DisneySea park, som också öppnade 2001. är ingången område Disney's California Adventure kallas Sunshine Plaza. It features enorma väggmålningar i Kalifornien landmärken, en stor kopia av San Franciscos Golden Gate-bron, en stor fontän, och flera affärer gåva. Den innehåller också en del av prestanda korridoren för DCA parader. Detta område fungerar som en inkörsport till resten av parken, och är ett av de områden som kommer att göras om kraftigt under uppgången.

Hollywood Pictures Backlot området Disney's California Adventure är tänkt att efterlikna de tidiga 20. talets utseende filmen staden. Den Backlot sektionen innehåller flera spelningar, bland annat Turtle Prata med Crush och Muppets 3-D. De viktigaste åka attraktionerna i området är det familjeägda tema Monsters Inc: Mike och Sulley till Rescue!, Och hemsökta hotell thrill ride, Tower of Terror.

The Golden State område av parken är uppdelad i flera underavdelningar, var härma en viss del av antingen Kalifornien naturliga egenskaper eller historiska platser. The Bay Area avdelningen visar Golden Dreams , en film med Whoopi Goldberg som berättar historien om staten. Stilla Wharf området är modellerad efter kuststaden Monterey, och har flera restauranger. The Golden Vine Winery firar de berömda Wine Country of California, och innehåller två exklusiva italienska restauranger och en vinprovning bar. The Golden State avsnittet innehåller två av de mest populära turer i parken. I Grizzly Peak, ett avsnitt med Kaliforniens öken, är Grizzly River Run en fartfylld tur genom forsen där de flesta, om inte alla, dyka skyddspatroner dyblöt. Condor lägenheter området finns det många fans anser vara DCA bästa ritt, Soarin 'Over California. Detta innovativa rida är en kvarleva segelflygplan simulering genom delar av Kalifornien, inklusive San Francisco, Napa, Monterey, Anza-Borrego Desert, Yosemite State Park, och naturligtvis, Disneyland själv. Gäster "fly" i ett tre-rad vagn, flera meter ovanför marken, och de hanteras till areal-lämpliga dofter, som apelsiner och barrträd. The Boardwalk städerna Santa Monica och Santa Cruz tjänat som inspiration för Paradise Pier. Området är fyllt med karneval-liknande åkattraktioner, spel och affärer, bland parkens största dalbana, California Screamin '. Paradise Pier kommer att vara mottagare av en stor del av parkens översyn som gäster har genomgående missnöjda med bristen på theming och sammanhållning i denna del av parken. Arbetet har redan påbörjats med byggandet av Toy Story Midway Mania, en 3-D rida som att öppna under 2008.

Disney's California Adventure är ett utmärkt ställe att tillbringa en dag på din resa till Disneyland. Med tillägg av kid-, vänlig Bug's Land 2003 och den planerade expansionen under tidigt 21: a århundradet DCA ser redo att bli ett ledande tema park, värdig dess närliggande granne, Disneyland. Och med 2008, priset för en enda dag i DCA stå närvarande $ 56 USD för barn under nio och $ 66 USD för besökare tio och över. För mycket, kan du också fundera på att köpa en park-hopper biljett, som börjar på $ 81 USD för barn och $ 91 USD för vuxna, och erbjuder samma dag entré till både Disney's California Adventure och Disneyland.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.