Vad är Disney bergskedjan?

Disney bergskedjan är en term som används för att hänvisa till de fyra högsta organ på Disneyland i Anaheim, Kalifornien. Varje berget är unik i konstruktion, och varje erbjuder inställningen för en av Disneys mest populära attraktioner. Space Mountain, Big Thunder Mountain, och Matterhorn varje hus med hög hastighet berg-och dalbana ritt, medan Splash Mountain innehåller en logg-Flume ride med en enorm störta droppe. Den första av Disneys bergskedjan var Matterhorn, som blev färdig 1959. Efter ett besök i Schweiz, Walt Disney var fast besluten att bygga en kopia av den verkliga Matterhorn, en schweizisk berg av cirka 14. 691 ft (4478 m) Den tillsatta bergochdalbana, kallad Matterhorn Bobsleds, var den första stålrör dalbana i världen , och innehöll vattenfall och en skrämmande Yeti. Ursprungligen gondoler för Skyway passerade berget också, ger en lugn och ro titta på den alpina funktioner. För många år, en anställd som tillförs basketplan bodde högt upp i strukturen, som används av rösterna medlemmar som hade att bestiga berget visar, tyvärr, att domstolen inte längre existerar.

Andra Disney berget tog Riders långt ovanför höjden Matterhorn, ända ut i yttre rymden. Space Mountain, en imponerande, futuristisk, flat-topped pyramid som dominerar Tomorrowland skyline, blev en av världens första inomhusarena bergochdalbanor när det öppnade 1977. Riders lod genom ett kolmörkt miljö, fylld med stjärnor, fält, supernovor och meteorer som ibland märkligt likna chocolate-chip cookies. Den mörka miljön bidrar till förvirring, vilket gör rida verkar mycket snabbare och mer intensiv än dess blygsamma faktiska proportioner indikerar.

Big Thunder Mountain, den tredje medlemmen i Disney bergskedjan, hade utvecklats genom en rad olika inställningar i Västern Frontierland. När berg-och dalbana tillkom 1979, har uppdaterats berget till dess nuvarande utseende, en öken Butte baserad på den tunna, vittrande bergsformationer i Utah och sydvästra USA. Big Thunder Mountain Railroad, den fortkörning gruvan tågresan var en snabb anpassning av de tidigare makligt rider mitt tåg.

Det senaste tillskottet till Disney bergskedjan är Splash Mountain, en långsam mountain log-flume att förpackningar en enorm slut punch. Baserat på fabler av Disney-film Song of the South , innehåller de rida tecken från södra berättelser, inklusive Bror Kanin och Bror Bear. Logga gömde besökare till denna Disney berg tur genom spektakulära Animatronic scener featuring dans och djur sång, innan en enorm 52 fot (15,8 meter) ner i en mycket, mycket kall pool. Om du vågar rida Splash Mountain, i rikt mått beredd att bli helt genomblöt.

Det utmärkande drag i den Disney bergskedjan ge parken några av sina bästa landmärken och bästa ritter. Med berg som kan ta dig långt ut i rymden, högt upp i snö Schweiz, banbrytande i Gamla väster, och till och med får du sjunga och blöt, den stora turer till Disneyland är några av de mest älskade attraktioner i parken. Ingen av dem bör missas av någon fan av Disneyland.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.