Vad är Cell Phone Parking Lots?

Mobiltelefon parkeringsplatser, som ligger inom fem minuter av större terminalerna är avsedda att minska överbelastningen på flygplatserna. Bilister som kommer till flygplatsen för passagerare kan åka till någon av de närliggande parkeringsplats mobiltelefon partier. När anländer partiet når terminalen trottoaren med bagage i hand, han eller hon gör ett samtal. De väntar bilist kan Curbside inom några minuter för att snabbt plocka upp resenären och vara på väg.

Efter attackerna mot New Yorks World Trade Center 2001, har säkerheten på flygplatser varit en stor oro. Bilar är inte längre rätt att stanna kvar utanför terminalerna i lastning zoner, tvinga bilister att cirkeln flygplatser och om igen i väntan på ankommande partier. Detta orsakar trafikstockningar och långsam trafik och uppmuntrar olyckor. Som svar vände sig många människor till sina mobiltelefoner för att undvika problemet. På Philadelphia Airport, började bilisterna parkering längs en flygplats off-ramp väntar på samtal från ankommande passagerare. Många fick biljetter, och det olagliga förfarandet gjorde det svårt för polisen flygplatsen och angränsande områden ordentligt. På andra flygplatser i hela USA, var bilister som använder närliggande partier hotell parkeringsplatser, bensinstationer och mini-marts vänta på samtal. Mobiltelefon parkeringsplatser blev en virtuell nödvändighet.

Särskilt mobiltelefon parkeringsplatser gör det lättare för de brottsbekämpande att kontrollera och övervaka områdena kring flygplatser. Dessutom flyttar flygplats trafiken smidigare, snabbare och mer effektivt, eftersom personer som närmar terminalerna redan känner till deras parti väntar. Bilister kan komma in och ut snabbt och enkelt, om man släppa ut eller plocka upp dem. Vissa mobiltelefon parkeringsplatser ger en stor styrelse skärm ankomst med tidtabeller, förseningar och landningar. Bilister måste stanna i sina bilar, och några parkeringsplatser innebär en timmes tid.

Mobiltelefon parkeringsplatser har varit i bruk sedan 2004. Piloten som lanserades på 13 flygplatser, däribland Los Angeles International Airport, Seattle-Tacoma Airport, Houston flygplats och Philadelphia Airport. Ring din lokala flygplatsen eller kolla på nätet för att se var mobilen parkeringsplatser finns. Flygplatser som inte har utrymmesbrist i närheten kanske inte har ett bestämt parti. Mobiltelefon parkeringsplatser är avgiftsfria.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.