Vad är Amerikas äldsta nöjespark?

Lake Compounce, Amerikas äldsta nöjespark, har varit underhållande familjer sedan 1895, då ett litet komplex med ett kasino, restaurang och bankettsal byggdes på parkens lokaler. Redan innan det var en nöjespark, under det amerikanska inbördeskriget, var parken en populär bad och picknick plats där människor kan ta till sjön rodd eller helt enkelt sitta i sjön lusthus och njuta av utsikten. Lake Compounce omfattar 332 hektar (1,3 km2) av vilda landlevande i Bristol, Connecticut. Det var inte förrän 1911 som den första officiella nöjesparken ride öppnades. Karusellen, som nu i det nationella registret över historiska platser, var handsnidade och kostar över $ 10,000 US dollar (USD) för att producera. Tre år senare gjorde Green Dragon, en av de första elektriska bergochdalbanor i nationen, dess debut. Den coaster revs 1926 för att göras plats för vildkatt, en av världens äldsta trä bergochdalbanor, som fortfarande är igång i dag. Nöjesparken har nu fyrtio rider, däribland fyra bergochdalbanor.

Nöjesparken är också hem för några ovanliga åkattraktioner, inklusive en autentisk 1911 frilufts vagn som passagerare får åka runt i parken, en Mark Twain-inspirerade Stern Wheeler, the Thunder Rapids vatten rida, det Zoomer s Gas N 'Go, vilken dragen 1956's Corvette reproduktioner rider runt ett tema lokalen och ånga järnväg som omfattar hundratals miles av parkens yta. En stor vattenpark, känd som Splash Harbor, går längs sjön Compounce. Båda parkerna erbjuder en stor Halloween upplevelse, där ritt körs i mörker och de flesta hörn förvandlas till jagas attraktioner.

2004 vann den Lake Compounce nöjesparken Golden Ticket Award för världens bästa trä berg-och dalbana. Den Boulder Dash och dalbana är inbyggd i en bergssluttning, där det streck runt träd och stenblock på 60mph. Nöjesparken dragen också många barn-attraktioner storlek, inklusive maskotar, magi fungerar, sångare och dansare, och stundtals utseende seriefigurer. Lake Compounce är också känd för att ge bort gratis Pepsi för besökare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.