Vad Sevärdheter Ska jag besöker i Maine?

staten Maine är en av de vackraste, pittoreska platser i Förenta staterna, med miles från stränder, sjöar och skogar. Med alla de fantastiska möjligheter till motion och andra stora fritidsaktiviteter, det finns många sevärdheter i Maine som du inte bör missa.

De flesta av de bästa attraktionerna i Maine är kopplade till dess otroliga landskap och landskap. Acadia National Park, på Mount Desert Island, har massor av stora möjligheter till vandring, cykling och båtliv. Det är också en underbar plats att fotografera Maine är fantastiskt landskap, liksom de dramatiska klipporna med utsikt över havet. Några andra stora attraktioner i Maine för dem som älskar naturen tältar på Moosehead sjön, klättra i bergen som gränsar till staden Camden, och delta i några av LL Bean's äventyr, bland annat lerduveskytte, snöskor, kajakpaddling och cykling. Den inhemska djurlivet ger också några av de bästa attraktionerna i Maine. Det finns många möjligheter för valskådning kryssningar, eller till och med resor att se lunnefågel i deras naturliga miljö. I staden Gray, kan du se älg, Bobcats, Coyotes, och många andra inhemska arter i Maine Wildlife Park. Om du älskar att shoppa, kommer du också att hitta några stora attraktioner i Maine till passar dina intressen. Maine är en oas för Antikvitetsälskare, med några av de bästa butikerna för antikviteter och samlarföremål i landet. Du är skyldig att hitta några otroliga möbler och accessoarer i butiker i städer som Kennebunk och Wells. Andra attraktioner i Maine anknytning till shopping inkludera Portland stora utbud av oberoende klädbutiker och bokhandlar.

Restauranger är också några av de bästa attraktionerna i Maine. Hela staten hittar du massor av ställen att köpa färsk hummer. För bästa hummer rulla i Maine, missa inte Red's i Wiscasset, som vanligtvis har en linje halvvägs ner blocket. Portland är också hem för många av de bästa kulinariska attraktioner i Maine, med gourmetrestauranger inklusive Hugos, Fore Street, och statligt Co

Statens många fyrar är också stora attraktioner i Maine, och ger underbara möjligheter för personer som är intresserade av fotografering. Några av de bästa fyrarna att besöka är Owl's Head Lighthouse, Pemaquid Point Lighthouse i Bristol, och Cape Elizabeth Lighthouse, strax utanför Portland. Det är också självklart att stränder och sjöar är favorit attraktioner i Maine. Under hela staten, kommer du att hitta många ställen att bada, båt, fiska eller bara koppla av och njuta av solen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.