Vad Sevärdheter Ska jag Besök i Österrike?

Österrike är ett land med en befolkning på cirka 8 miljoner människor, omgiven av Tyskland, Italien, Ungern, Slovenien och flera andra länder. Det officiella språket är tyska, men många medborgare vet också engelska och många andra språk. De största städerna i Österrike är Wien och Salzburg, men det finns många sevärdheter i Österrike på landsbygden, samt städerna.

Några av de mest kända attraktionerna i Österrike är det världsklass museer. I Wien, hittar du Kunsthistorischen Museum, Museum of Modern Art, Architectural Center, och flera andra stora kulturella centra. Wien har varit ett centrum för konst, musik och kultur i århundraden, och är fortfarande berömd för sin legendariska symfoni, i Wien Philharmonic Orchestra. Några av de andra musikaliska attraktionerna i Österrike är det Beethoven Museum, med många personliga tillhörigheter i den legendariska pianisten och Vienna House of Music, som är tillägnad till orkestern och historia klassisk musik i Wien.

Den historiska staden Salzburg innehåller också många av de bästa attraktionerna i Österrike. I Salzburg, kan du tur Mozarts hus och se många av hans ägodelar. Du kan också besöka Festung Hohensalzburg, den största överlevande centraleuropeiska fästning, och gå in den vackra Salzburg Dom katedral. Den historiska fästningen och katedralen är två av de mest kända attraktionerna i Österrike. Ett annat intressant landmärke är Mirabell Palace, som byggdes år 1606 av en österrikisk prins, är det dock mest känd för sina trädgårdar, som lyfts fram i filmen, The Sound of Music .

En annan stad som visar många attraktioner i Österrike är Linz. I Linz, kan du utforska Ars Electronica Center, som innehåller en 3-D virtuell verklighet Världen kallade grottan. Linz är också hem till Lentos konstmuseum, och en stor torget som anlades under medeltiden. Linz är också hem för en mängd olika festivaler under året, vilket är stora attraktioner i Österrike.

Utomhus verksamhet på landsbygden kan också erbjuda några av de bästa attraktionerna i Österrike. Alpin skidåkning uppfanns först i Österrikes Arlberg regionen, och det är en av de mest populära städerna skidorten idag. En annan av de bästa attraktionerna i Österrike är staden Innsbruck, som har varit värd för vinter-OS två gånger, och är världsberömd för sina utmärkta skidbackar, liksom för ett charmigt centrum. Innsbruck kan också vara en underbar destination i sommar, med underbara restauranger, värdshus och semesterorter.

Du kan se de flesta sevärdheterna i Österrike genom att köra genom landet, men det kan också vara väldigt roligt att cykla i Österrike, eller att vandra genom Alperna. Oavsett hur du reser, men, du är säker på att njuta av ditt besök till vackra Österrike.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.