På Disneyland, vad Toontown?

Mickey's Toontown är en vild tecknad land ofta glöms bort i ständig rörelse av Anaheims Disneyland. Bakom Fantasyland, kan besökare komma till en värld av galna, delvis baserade på staden konstruerad för Disneyfilmen, Vem satte dit Roger Rabbit? Toontown är ett roligt och livligt område i Disneyland Park, men några gäster anser att det är ett försummat område i behov av uppdateringar och allmän renovering.

Efter den oväntade framgången med Vem satte dit Roger Rabbit? , ville Disney tjänstemän att bygga ytterligare ett område som firade den tecknade tema snarare än traditionella motiv animation och berättelser. Planer på att bygga upp området som en extravagant sektion som heter Hollywoodland kunde avskrivas till förmån för mer överkomligt Toontown, som öppnade 1993. Den tecknade stilen byggnader och interaktiv rekvisita var avsedda främst för barn, och många av ritt vara utmärkta för yngre förare. De mest populära rida i Mickey's Toontown är Roger Rabbit's Cartoon Spin. Den noggranna Dark Ride sätter en bokstavlig spinn på den traditionella Fantasyland Storybook rider genom att låta förarna att rotera sina bilar helt i endera riktningen. Som bilar Snurra genom historien, kan besökarna snurra sina bilar så mycket eller så lite som de vill, lägga till extra spänning för äldre eller mer äventyrlig ryttare. Kön område för skjutsen är känd för sin Disney registreringsskyltar, som visar film och namn tecken i koder registreringsskylt.

Gadget Coaster är en liten, stål-inramade berg-och dalbana för att vara barnvänliga. Baserat på en populär karaktär från Chip'n'Dale franchise, är åkturen känd för sina extremt små tågvagnar, som kan vara svårt för mer än en vuxen att klämma in. Gadget Coaster är den enda berg-och dalbana i Disneyland Park att inte vara där temat är ett berg.

Toontown inte har många vilda attraktioner, istället ger gästerna en mängd interaktiva hus och utställningar genomgång. Du kan besöka Mickey Mouse hem och spela i Chip'n'Dale's Treehouse. Arkitekturen verkar vara rakt ut i en tecknad värld, med större-än-livet funktioner och även en tvådimensionell bergskedja i fjärran. Ett viktigt inslag i området är samverkande rekvisita. Många dörrar, brevlådor och oskadligt letar fat kommer att bullra eller göra något förvånande vid beröring eller drog på. En mystisk knapp utanför fyrverkerier butik fa? Ade utlöser en öronbedövande explosion, medan dörrklockan för glaset fabriksbyggnaden skapar även en uppståndelse inne när knappen trycks.

Toontown öppnas för stor fanfar men har inte behållit mycket populär. Även under sin öppning i början av 1990-talet Disney filmer iscensätta en enorm återgång till traditionell animation ideal för detaljer och stil. Teckningen-stil som var populär under 1980-talet hade redan bleknat genom öppnandet av området 1993. Sedan invigningen har Toontown fått några rehabs eller tillägg.

hemma hos seriefigurer är ett bra ställe att ta små barn, och oftast betydligt mindre trafikerade än Fantasyland. Roger Rabbit's Cartoon Spin är ett roligt och engagerande rida, och bör inte missas. Toontown fungerar ofta på kortare tid än resten av parken, och kan stänga flera timmar före Disneyland.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.