På Disneyland, vad Main Street USA?

bara förbi entréhall på Anaheims Disneyland, kommer besökarna att hitta det charmiga området som kallas Main Street, USA. Modellerad efter en Mellanvästern staden de första åren av 20th Century, är det lång gångväg ett shopping-och matplats. Besökare kan stanna upp och lyssna på en vandrande Barbershop Quartet, fånga en tur på en hästdragna fordon, eller till och med paus för en gratis visning av de äldsta Mickey Mouse karikatyrerna.

Legenden berättar att Walt Disney var inspirerad av sin hemstad i Missouri för att skapa frysta-in-time ingången till sin nöjespark. Mock byggnader såsom firehouses och tandläkare kantar gatorna, med souvenirbutiker, restauranger och relationer gäst kontor. En konstant ljudbilden i populära sånger ekar genom området, inklusive klassiska hits som "Lida Rose" och "Flitterin '. " Flera alkover och gränder också har små humoristiska Sound Bites av aktivitet som pågår i "affärer" ovan.

Längst fram i Main Street, är det upp embarkeringsplattformen för Disneyland Railroad. Ungefär var tionde minut USA kan gästerna ombord på ett ånglok för Grand Circle tur genom parken, bland annat genom besök inne Splash Mountain och även se dinosaurier på Primeval World diorama. På den motsatta änden av den långa gatan står "Partners" staty, med Musse Pigg och Walt Disney tittar ut över parken.

Under många år, Main Street inrymt en Animatronic show, The Walt Disney Story featuring stora stunder med Lincoln. Denna film och rörelse visa upp delar av historien om Walt Disney och parken, som berättades av den Animatronic 16: e president i USA. Attraktionskraften ersattes 2005 med en film berättad av komikern Steve Martin, "Disneyland: The First 50 Years Magical. " När du går ner på gatan mot slottet, anka i en mörk byggnad till höger för att titta på original Musse Pigg-kortfilmer på Main Street Cinema. Medan" Steamboat Willie, "den ursprungliga Mickey Mouse Cartoon är alltid visade fem klassiska tecknade filmer presenteras i ett ibland ändra schema. När du tittar på, förundras över de ovanligt höga våld tillåtet i karikatyrerna av dessa dagar.

Main Street USA är den viktigaste korridoren för Disney parader. Ungefär en timme innan starten av paraden, kastar medlemmar blockera delar av gatan och utse områden för sittplatser. Disney parader är imponerande glasögon featuring stora flöten och många älskade figurer. Paraderna är ofta fullsatt, så se till att hitta en utmärkt plats på trottoaren med gott om tid. En av de största inslagen i gatan är den centrala cirkel som håller flaggstången. Vid Halloween varje år är cirkeln hem till en jätte, Mickey-formad pumpa. Till jul, gästerna rada upp för bilder framför 60 fot (18 m) träd. Off till ena sidan av cirkeln är Firehouse, där du kan märka en ljus brinna i andra våningen fönstret. Till sin död, underhålls Walt Disney en lägenhet där, och ljuset finns kvar hela tiden brann i hans minne.

Main Street, USA är en underbar entréområdet till magiska värld av Disneyland. Även den ovanliga souvenirbutiker i det förflutna, såsom Trollkarlen från Bras underkläder Store, tobaksaffär, och plast Flower Mart är borta, Main Street fortfarande ger talrika shoppingen för Disney märke souvenirer. Även om det inte kan ha flashiga turer till andra områden, är Main Street på många sätt hjärtat i parken, ett minne av Walt älskade hemstad och ett minnesmärke över en tid av oskuld och enkelt kul.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.