På Disneyland, vad Critter Country?

Critter Country är en av de minsta områdena i Anaheims Disneyland, men den innehåller en av de största turer i parken. Området har genomgått många förändringar i tema och attraktioner, sedan öppnas som Indian Village 1956. Området är nu en viktig plats för tecken från Nalle Puh .

Ursprungligen anses ingå i Frontierland, den indiska byn var en gång hem till tribal skärmar, Native American hantverk och livespelningar. Efter skiftande politiska åsikter bestämt att området skulle vara stötande för vissa, bort Disneyland den indianska influenser och återupptog det område som Bear Country 1972. Som Bear Country, den största funktionen var en audio-animatörerna show kallad Country Bear Jamboree. På utställningen behandlades publiken till olika sånger och skämt som inspirerats av 19th century Americana. En semester version som även används för flera år. Attraktionskraften gjordes om i mitten av 1980-talet och ersattes med Country Bear Playhouse. Den uppdaterade versionen visades en semester tema, men fortfarande finns många av karaktärerna från originalet. Attraktionskraften stängdes för gott 2001.

Bear Country blev Critter Country med tillägg av den enorma log-Flume ride, Splash Mountain. År 1989 blev Splash Mountain det senaste tillskottet till Disney bergskedjan, reser sig ovanför grund av parken. Det rida var inte okontroversiellt, eftersom den används figurer från 1946 Disney film, Song of the South som vissa tror innefattar rasistiska skildringar av afro-amerikaner. Oavsett, åkturen blev genast populär.

Enorma linjer blev en standard för Splash Mountain, som otaliga besökare väntade på att få igenom sin livsmiljö, sång och dans djur innan ett dramatiskt brant störtar ner i ett vattenfall följa Br'ers Kanin, Fox, and Bear. På trångt dagar, dra fördel av Disney Fastpass systemet, som ger dig en viss tid att återvända och äntra rida utan att vänta i den långa raden. Vara mycket beredd att bli blöt om du väljer att trotsa detta rida. Kunniga besökare, inställda på kvarvarande torra, vet att ett bra sätt att få en skymt av åkturen är genom att gå ombord på Disneyland Railroad Express i New Orleans Square, som passerar genom Splash Mountain på väg till Fantasyland.

Efter vräkningen av landet själv från sitt hem, en ny sorts bära tog över tidigare attraktion. Med tillägg av The Dark Ride, Filmen om Nalle Puh, blev Critter Country en tillflyktsort för karaktärerna i AA Milne berättelser. Besökare har möjlighet att varje dag möta Puh, Nasse, och andra favorit karaktärer från den populära böcker och filmer. Nalle Puh relaterade presenter finns också på Critter Country's Pooh Corner, en souvenirbutik som också innehåller en godisbutik och bageri. Ett viktigt inslag i Critter Country är Guldbjörnen restaurang som ser ut över floderna i Amerika och ombordstigning område för Davy Crockett's Explorer Kanoter. The Golden Bear är en bra plats för en hamburgare och vila, och besökare kan bli överraskad av den lokala befolkningen, förvildade katter som kan sluta med att tigga för trakteringen. Guldbjörnen är ett bra sätt att fly middagstid folkmassor och vänta på att Fastpass dags att börja.

Även Critter Country är ett litet område, är det pittoreska och rustikt , och ett trevligt ställe för små barn. Filmen om Nalle Puh är en trevlig resa, och nästan alltid har den kortaste linjer i hela parken. Samtidigt som besöker området, noga med att notera den höga detaljnivån på byggnader, lyktstolpar och bänkar. Även liten i storlek, är Critter Country ett underbart exempel på kärlek och vikten Disney Imagineers har för detaljer och atmosfär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.