På Disneyland, är vad New Orleans Square?

New Orleans Square i Anaheims Disneyland Park är en blandning av mat, shopping och mystik ställa längs floderna i Amerika. Vare slåss pirater eller jakt på spöken, du kan finna underhållning under hela detta område. New Orleans avsnitt har några hemligheter för sin egen, men som bara de mest exklusiva gästerna kan se.

skillnad Fantasyland, Tomorrowland, Adventureland och Frontierland, New Orleans Square var inte en del av Disneyland på öppningsdagen. Inte förrän nya innovationer gjordes i Walt Disney's forskning av Animatronic tekniken av turer till detta parkområde även tänkt. År 1966, strax före öppnandet av Pirates of the Caribbean blev området den första nya mark som skall läggas till parken sedan början 11 år tidigare.

Två av Disneyland populäraste attraktioner bor i New Orleans-tema område: Pirates of the Caribbean och The Haunted Mansion. Den pirat-tema vatten rida var det sista rida utformad i Walt Disney's livstid, men det var inte avslutad förrän flera månader efter Disneys död. Ritten pionjärer animatörerna teknik som förde tiotals pirater, djur och bybor till liv. Riders ombord båtar vid en brygga som i Louisiana Bayou, mittemot en restaurang. Traveling förbi sumpiga deltat, båtarna ner i djupa grottor fyllda med skatter, förbannelser, och många skörbjugg kompresser.

Inspiration för Haunted Mansion tillskrivs ofta Walt Disney erfarenheter av första världskriget populära legenden tyder på att han byggde den vackra herrgården för att ge ett hem till vandrande sprit. Utsidan av huset är en välbevarad fa? Ade, leder besökarna in till en mystisk hiss som tar dig till de viktigaste rida området. Efter ombordstigning en personlig "Doom buggy, är" gäster tas förbi en mängd olika spöklika scener, inklusive middag, haunted vinden, och all-out spöke part på kyrkogården. Sedan 2001 är herrgården ges en semester överlagring varje år, med hjälp av tecken från The Nightmare Before Christmas .

New Orleans Square har ett rykte om hjärtlig Louisiana-style food. Långrev sträcka bort från Royal Street Veranda, där kryddstark gumbo säljs på franska bröd skålar. Sedan 2007, ett bord restaurang som heter Café Orleans har tjänat gäster Monte Cristo smörgåsar och kreolska specialiteter. Gäster kan boka tidigt på dagen för en lunch eller middag plats på Blue Bayou, en stämningsfull lokal inne i Pirates of the Caribbean rida. Men vad vissa kallar den bästa maten i hela Disneyland är inte tillgänglig för allmänheten, undangömt bakom en mystisk dörr märkt "33. "

Club 33 är en exklusiv klubb endast för medlemmar gömd i New Orleans Square gator. Det ritades av Walt Disney som en dold plats för super-VIP och företagsmöten. För närvarande finns det fem år väntelistan för att få medlemskap i klubben, tillsammans med en $ 10,000 US dollar (USD) inledande avgift och årliga avgifter för flera tusen dollar. Inte överraskande, medlemmar får fri entré till parken, men maten på Club 33 restaurangen ingår inte. Personlig service och gourmetmat är regeln på klubben, men många undrar om det verkligen är värt de orimliga avgifter.

New Orleans Square är en viktig del av Disneyland, och ofta trångt på grund av den populära attraktioner. Om du vill undvika linjer, göra Pirates of the Caribbean och The Haunted Mansion din första stopp för dagen. Även om du har gjort av turer, är området väl värt ett stopp för lunch eller en paus för att lyssna på levande jazzmusik som ofta fyller torget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.