Hur väljer jag ett Bed and Breakfast?

Travelers tillbringar ofta mycket tid åt att finna boende. I allmänhet ser de efter hotell som ligger nära till sina destinationer. The bed and breakfast är ett alternativ många resenärer kan förbise. A bed and breakfast är en typ av logi som ofta i en äldre hemdator eller byggnad. De boende är ofta familjeföretag och har personlig service som ofta inte finns i någon men exklusiva corporate hotell.

Många städer är utrustade med den lokala värdshus och rum med frukost på sina webbplatser, och resenären bör alltid kolla länkarna. Ofta, en säng och frukost kostar inte mycket mer än den lokala kedjan hotell, med den extra fördelen av en utsökt hemlagad frukost och vackra omgivningar. Många B B: s, i själva verket är kända för sin mat. En säng och frukost genomsnitt cirka US $ 10 per natt än ett hotell. När ett par anser att de skulle tillbringa nästan så mycket på snabbmat frukost, läggas ut på B B inte kännas som en hel del pengar.

A bed and breakfast inn kommer vanligtvis fyra till tio rum, beroende på storleken på byggnaden. De flesta B B rum har även privat badrum. En annan fördel med bed and breakfast är komfort. Dessa inns inte lita på Standard Hotel madrasser som är hårda som sten. De använder hemma madrasser, eftersom deras anläggningar inte har volymen gästerna hotell gör. Som en följd av sängar är oftast mycket skönare. Rum på ett B B kommer vanligtvis har en TV och många har böcker tillgängliga eller filmer för gästerna att titta på sina rum. A bed and breakfast i en äldre hemdator kommer vanligtvis har en salong för gäster att umgås om de vill, eller front Porches idealisk för läsning och avkoppling.

Resande letar efter en säng och frukost bör överväga placering, service och pris. Vissa B B: s är i äldre stadsdelar, men inom gångavstånd från centrum attraktioner. Vissa värdshus ligger på landsbygden. Resenärens val kommer att bero på vad han är ute efter.

rummet erbjuds på ett bed and breakfast också variera. Vissa bed and frukosthotell har aktiviteter såsom ridning finns. Vissa kan ha badtunnor eller spa gästerna kan använda. Vissa värdshus har ett mellanmål eller en cocktail timme på kvällen, förutom frukost. En resenären måste också vara medveten om att vissa B B värdshus låta barn, medan andra inte. Det är alltid klokt att fråga i förväg.

Priset för en säng och frukost vistelse kommer att variera beroende på region och närhet till en stor stad eller turist /resort area . I allmänhet varierar mellan US $ 65 till $ 140 per natt. Resenärer bor på ett bed and breakfast kommer att uppfylla sina värdar och brukar känna välkomnade genast. Denna varma gästfrihet, tillsammans med lugn atmosfär och god mat, gör bra boende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.