Hur ska jag planera en resa till Disneyland?

Disneyland är känd som "Happiest Place on Earth" på goda grunder. Generationer av familjer har haft Disneyland i 50 år och kommer säkerligen göra det under många år framöver. Planerar din resa till Disneyland kan vara en del av det roliga, och god planering kommer bara att göra din Disney uppleva mer minnesvärd.

Disneyland ligger i Anaheim, Kalifornien. Om du inte redan bor i området och känner till vägar, körning kan vara förvirrande och frustrerande, särskilt under rusningstid. Lyckligtvis har Disneyland flera tema hotell i sin egen, och det finns många fler hotell nära att ta särskild hänsyn till Disneyland semesterfirare. Om du väljer att bo i en av Disneyland, har du lätt tillgång till parken, liksom Downtown Disney shoppingområdet och Disney's California Adventure Park. Den närliggande hotell har oftast gratis tjänst park shuttle, men det är bäst att kolla innan du bokar. En park shuttle ger snabb tillgång till parken, utan tillsats av krångel och kostnader för parkering. Det är en god idé att kontrollera Disneyland hemsida innan resan till specialerbjudanden. Disneyland har ofta årsdagen specials, säsongsmässiga händelser och paket biljett som kan spara tid och pengar, speciellt om du kommer att besöka parken mer än en dag, eller om du planerar att besöka både Disneyland och Disney's California Adventure Park. Det finns även biljetter paket som inkluderar entré till andra Southern California attraktioner, såsom Universal Studios och San Diego Zoo. När du besöker Disneyland, är det viktigt att takten din resa. Disneyland Park är stort, och alla kan tröttna gå för mycket, särskilt barn. Solskyddsmedel är ett måste för alla dagar i parken, men det finns många skuggade områden där du kan koppla av och njuta av landskapet också. Planera pauser under dagen för mat och vila, och dra nytta av transportalterntiv i parken, bland annat Disneyland Railroad och hästdragna Spårvagnar på Main Street USA.

Några Disneyland besökarna tycker sampla kulinariskt i parken, medan andra tycker att ta en paus under dagen är en bättre plan. Om du väljer att äta inne i parken finns ett stort urval, från enkla hamburgare, till pasta och sallader, till fina restauranger. Om du behöver en paus från det liv och rörelse i parken, har Downtown Disney många bra restauranger, eller så kan du stoppa tillbaka på ditt hotell för att beställa en pizza och ta en avkopplande dopp i poolen.

Disneyland har varit spännande och underhållande barn i alla åldrar för år, och de verkligen vet hur man visar sina gäster en bra tid. Din resa kommer garanterat att vara rolig och minnesvärd, och med lite planering och förberedelse, har du mer tid att slappna av och njuta av den magiska Disneyland.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.