Hur länge tror Mest Cruises Last?

Tiden mest kryssningar sista är mycket varierande. Normalt den mest populära kryssning längd är sju dagar lång kryssning, men det finns många andra sorter värt att överväga när du vill ta en kryssning, och många olika längder som hjälper dig att planera en kryssning som passar med ditt schema.

Många nämner att den kortaste kryssningar är tre dagar lång. Detta är faktiskt felaktigt. Det finns många kryssningar som dagen längd, eller middagskryssningar. Det är kanske hävdas att de flesta kryssningar senast en dag eller kortare, eftersom populariteten enda dag kryssningar eller middag eller kryssningar Brunch tenderar att vara mycket hög. De kortaste av kryssningar tenderar att inte beaktas när man överväger hur länge de flesta kryssningar sista.

Nästa kortaste kryssning är vanligtvis tre dagar lång, och folk kan välja dessa som antingen ingår i en semester eller bara ensam. Vissa människor hävdar att de flesta kryssningar sista, eller åtminstone borde vara längre, särskilt för en person som tar några dagar anpassning till vara på ett kryssningsfartyg. Om du inte brukar bli sjösjuk, eller tenderar att börja sjösjuk och ur balans i början av en kryssning, kan du överväga en längre kryssning så att du får mer tid att njuta av aktiviteter när du anpassa sig till att vara på en fartyg. Som redan nämnts, de flesta kryssningar senast om sju dagar, men det finns också fem och fyra dagars kryssningar. Vissa kryssningar kan ha en viss tidpunkt längd, men kan du lämna den kryssningen tidigare från olika anlöpshamnar återvända hem eller njut av utsikten av en viss hamn. Även om sju dagar kryssningar är populära, då de flesta kryssningar sista för den mest populära typen kan variera också. Det finns ett antal kryssningar som är tio till fjorton dagar långa, och om folk vill kryssning stort avstånd eller se mer på en kryssning som de kanske föredrar en längre kryssning än vad som kan vidtas i en vecka.

För den som verkligen vill leva havet liv, du kan spendera upp till en tredjedel av ett år på en kryssning och resa runt i världen. Andra föredrar att ta en lång kryssning över Atlanten, kanske från New York till England och Frankrike, eftersom de inte tycker om att flyga. Normalt Men hittar du de flesta föredrar en kryssning som inte tar upp ganska så mycket tid, särskilt om du inte är en självständig rik person som inte har råd att ta en tredjedel av året med att arbeta för att se världen. "

Om du inte vet hur du reagerar på en sju dagars kryssning, är det en bra idé för att få lite erfarenhet ombord på en kryssning fartyget först. Sju dagar på en kryssning kan tyckas oändliga om du tillbringar det otäckt sjuk till magen. Du kan börja med att ta en dagstur eller middagskryssning, eller till och med en tre dagars kryssning semester för att se hur du gör innan de bestämmer sig bekostnad av en längre resa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.