Hur kan mina familjemedlemmar inte Disneyland på en budget?

Visiting Disneyland kan vara en rolig men dyr erfarenhet. Det finns sätt att spara pengar på en resa, och budget dina pengar noga. Mycket beror på hur du planerar att komma till Disneyland, hur länge du planerar att stanna, och när du går.

Besök Disneyland kommer alltid att kosta mer under högsäsong. Högsäsong omfattar sommaren, Spring Break, Winter Break och tre helger dag. Även biljett priserna tenderar att vara konsekvent, att resa under lågsäsong är mycket bättre. Februari eller början månader falla är bra tider att besöka. Vädret är oftast bra, och publiken är mycket lättare.

Dessutom logi är mycket billigare. En budget motell som ett Travel Lodge kan ta ut ca $ 50 (USD) per natt under lågsäsong månader, men nästan 100 dollar per natt under högsäsong. Vistas under veckans kvällar istället för på helgerna är alltid billigare.

Med tanke på var de vill bo är viktigt. Sök efter budget motell som har ganska bra resenären betyg. Även vistas i Disneyland skulle vara trevligt, men det kommer i ett mycket högre pris än bor på ett närliggande hotell inom gångavstånd från parken. Välja billig men rent boende kan verkligen rack fram besparingar och hålla dig inom budget. Ett annat sätt att minska kostnaderna för resor till Disneyland är att köra till Anaheim, snarare än fly. Om du bor i 500-600 miles från parken, en familj på fyra personer kommer fortfarande spara mer genom att köra än genom att flyga. Du kan räkna med att betala minst 100 USD per flygbiljett, per person, från plats 500 miles away. Det är minst 400 USD. Körning, även med högre priser på gas tenderar att vara billigare. Figur körsträcka, och leta efter flyg erbjudanden för att se vilken riktning som är mer kostnadseffektivt för din familjs resa till Disneyland. Om du kör till Disneyland, du har omedelbar nytta av att kunna förpacka mer för resan. Packning en mängd kläder, om det regnar, kommer att hålla dig från att behöva köpa några märkbara upp Disneyland slitage. Dessutom kan du packar snacks, lådor juice, vatten, blöjor, och vad du behöver. Eftersom de flesta butiker runt Disneyland har ett ganska högt pris uppmärkning, desto mer kan du ta hemifrån desto mer kommer du att spara. Om barn måste promenerade, packa en lätt vagn istället för att hyra en i parken. Du kan ta små snacks till Disneyland, men naturligtvis de föredrar du att köpa egna. En låda med Graham kex och juice lätt passar in i en blöja påse och kan skära ned på att vilja köpa snacks från parken. Det synnerligen sparsam kan även ta med jordnötssmör och sylt smörgåsar till lunch istället för att äta en måltid inne Disneyland. Om du inte är portning din egen lunch, kanske du vill överväga spännande parken huvudmåltiderna . Det finns många restauranger, snabbmatskedjor och butiker i närheten där du kan köpa mat för mycket mindre än det kommer att kosta inne Disneyland. Du kanske vill överväga att ha en måltid inne i parken och alla andra måltider utanför parken.

Naturligtvis flesta människor vill ha en souvenir från Disneyland, och barn kommer särskilt att ha en. Innan du lämnar hemmet, tala om för barnen vad de kan spendera på en souvenir. Väl inne i parken, håller fast vid denna gräns. Man bör överväga att åtminstone 10 USD för varje barn, eftersom ytterst få souvenirer kan köpas för mindre.

Många rider erbjuder bilder av ditt barn på ritt vid vissa spännande platser. Dessa bilder kan nu skickas till dig istället för att tvinga dig att köpa en dyr print. Också ta med din egen kamera och göra dina egna minnen som du besöka Disneyland.

Sök efter paketavtal erbjuds via bolag som Costco, AAA, eller genom Disneyland själv. Disneyland kan erbjuda rabatter till vissa yrken på vissa dagar, samt till medlemmar av de väpnade styrkorna. Kontrollera också med lokala resebyråer. En paketlösning kan erbjuda dig bättre priser på logi som också innehåller park biljetter. Butiken runt, och planera framåt för att säkra de bästa erbjudandena.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.