Hur kan jag komma en Fear of Flying?

människor fruktar många saker: ormar, spindlar, slutna ställen. Är dock en rädsla för att flyga också vanliga, även om många människor skäms för att prata om det. Hur kan någon komma en flygrädsla? En bra metod är information. Människor har ofta en rädsla för att flyga, eftersom de inte förstår hur säkert det är, eller hur många flygningar mark och ta bort varje dag, alla utan incidenter. Ofta när folk reda på hur sällsynt flygolyckor, kommer detta bara hjälpa dem att övervinna sin rädsla för att flyga. De kan också få hjälp genom att lära sig om vad som egentligen håller ett plan i luften, och om sådana saker som turbulens. Vissa människor utvecklar sin flygrädsla efter barn, i deras oro för barnens säkerhet. Hjälpa dem att förstå hur säkert flyga kan hjälpa dämpa deras oro. Vissa människor är stor hjälp av att prata med en pilot om fysiken i flygningen, och hur flygplan upprätthålls för att hålla god säkerhet poster.

Hypnos har också visat sig användbara för många människor som är rädda för att flyga. Rådgivare utbildade i hypnoterapi kan kanske hjälpa en person genom att associera en lugn sinnesstämning med en trigger ord eller en fras som befinner sig i hypnos. De kanske kan hjälpa en person att nå detta tillstånd av lugn och säger åt dem att de kommer att mjukas upp så fort som flygvärdinnorna börjar säkerhet presentationen eller börja kontrollera ovanför facken innan start. Detta kommer att hjälpa personen att ta sig igenom flygningen mycket mer bekvämt, och hypnos har varit framgångsrik för många människor. En del människor är rädda för att flyga eftersom de är klaustrofobisk och ett flygplan hytt är en relativt liten yta. Hjälpa dessa människor att komma över sin rädsla kan ta en psykiater som också kan rekommendera hypnoterapi eller ett milt lugnande medel som skall vidtas före flygningen. Det finns också online-källor för att hjälpa människor att övervinna en rädsla för att flyga. De kan innehålla information, förklaringar, videor och andra resurser för att hjälpa de fruktansvärda flygblad. Vissa människor berätta för sina vänner sin flyginformation och be vän att följa deras flykt i realtid på nätet. Detta gör att många människor mår bättre, bara veta att någon tittar på deras flykt. Böcker har skrivits om ämnet också, och många människor kan finna dessa hjälp.

Den viktigaste nyckeln för att övervinna ett flygrädsla är viljan att göra det. Utan den kan en person söker inte ut hjälp som finns lätt tillgänglig. En person som verkligen önskar ändra ett beteende har redan vunnit halva striden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.