Hur kan jag ge en bra Karaoke Performance?

Kanske är det dags för personalfest och du vill imponera på den söta IT-killen, eller är det en utekväll med tjejerna och du vill imponera på hela fältet. Mikrofon i hand, är det äntligen din chans att glänsa på scenen, transportband ut klassiker på karaokemaskin. Men hur kan du fylla din dumma karaoke sång till en virtuos prestanda? Du behöver inte ha störst inflytande i rummet, man bara måste kunna ta risker och göra dig fabulous. finns människor välsignade med underbara sång röster, kan vissa tåg att dem, och vissa är hopplöst oförmögna att följa en melodi. Oavsett vilken kategori du tillhör, hindrar det inte är en bra karaoke-sångare. Om du har en röst som gör fåglar sjunga med dig, bör du ta en show stoppa nummer som kommer att visa upp ert sortiment och förmågor. Om fåglarna har en tendens att flyga iväg när du öppnar din mun, försöka hitta en låt som inte kräver mycket faktiskt sjunga, utan förlitar sig på snabba talade texter eller lätta melodier. Spela på dina styrkor, är det lika imponerande om du kan raket bort orden till REM: s tunga-vridning "It's the End of the World (As We Know It)" som det är att bältet en perfekt version av Whitney Houston's "Jag kommer alltid älskar dig. "

verkligen hjälper att veta stilen och stämningen i låten du ska sjunga. Är det en rökig ballad, en hard rock classic, eller en saftig låt från en musikal? Tänk på artister du gillar att titta på live och härma dem på scenen, om du tar en långsam och sexig Fiona Apple sång, komma nära mikrofonen och nynna på den snyggaste person du kan se från scenen. Oavsett vilken typ av sång du sjunger, minns denna tumregel: god karaoke sångare flirt med hela publiken samtidigt på scenen.

Försök att hitta en låt som du vet texten till redan. Den hjälper dig att koncentrera sig på att ge en bra karaoke prestanda om du inte behöver hålla ögonen limmade till textskärmen. Om du inte hittar vad du vet mycket, försöka att åtminstone hitta en låt som du vet melodin och refrängen till, och bara kontrollera skärmarna för att få en uppfattning av orden på varje vers. Oroa dig inte om du missar en text eller hoppa ner en rad, chansen, ingen märkte men du, så om du agerar som om du inte gör något fel, kan din publik aldrig veta.

Var inte rädd för att släppa loss och ha roligt. Dansar runt på scenen, öva på din Janis Joplin skrik, imiterar Mick Jagger är hög-stepping promenad. Publiken kan skratta, men ju mer man åtar sig att vad du gör, desto mer kommer de att skratta med dig istället på dig. Såvida du är en professionell performer, kan karaoke vara din enda chans att komma på scenen och arbete för att applåder. Låt inte nerverna eller förlägenhet komma i vägen för en bra karaoke performance; vinnande applåder är en av de mest spännande känslor på planeten, och man kan även inspirera dig som vill komma upp och hämta fler. Ett varningens ord till vuxen karaoke besökarna: Karaoke är oftast hålls på barer eller restauranger upbeat, vilket kan få folk med lite för många martinis på dem för att ge pinsamma uppträdanden. Försök att undvika drunken karaoke, om inte din avsikt är att ge dina vänner en chans att göra narr av dig i flera år. Bra karaoke om det roar dig och underhållande andra, försöka vara nykter nog att minnas vad du sjöng på morgonen.

Karaoke kan vara ett bra sätt att blåsa av ånga och låt din inre American Idol lös. Så länge du kan minnas att slappna av och vara fri att vara dum, du kommer njuta och roa din publik. Och kom ihåg, om du får en begäran om extranummer eller brister publiken cheers, det är aldrig för sent att byta karriär och bli en stjärna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.