Hur kan jag förbereda mig att närvara vid en middag?

När du får en inbjudan och börja förbereda sig för att delta i en middag, det första du bör göra är att meddela den mottagande. Finns i allmänhet en återgång kort eller ett nummer att ringa till RSVP medföljer inbjudan. Reagera är mycket viktigt, inte bara för att det är artig sak att göra, utan också därför att den mottagande att avgöra hur många gäster kommer att förbereda sig på att delta i en middag. På detta sätt kan värden besluta korrekt sittplatser arrangemanget, har plats tryckta kort, och fastställa beloppet av mat och dryck som behövs för att betjäna alla sina gäster. När du förbereder att närvara vid en middag, är det en bra idé att ringa värden om du inte har hört av honom eller henne sedan ditt tillbaka kortet skickades, se till att den togs emot. Om du ringde, kan du fortfarande ringa om värden är en nära personlig vän, för att se om du kan hjälpa till på något sätt. Den mottagande kan be dig att komma lite tidigt för att hälsa på andra gäster. En annan sak att tänka på när ni förbereder er att närvara vid en middag är dina kläder för kvällen. Fastställs inte i den inbjudan om händelsen svart slips eller om det bara är en tillfällig träffas? Om du är osäker, kontakta värden så att du inte anländer under eller overdressed för tillfället. Du bör också kontrollera din planerade garderob i förväg medan du förbereder att närvara vid en middag och kontrollera att allt är rent och trycks, är skor lyste, och du har ordentliga strumpor eller strumpor för ensemblen.

A host Gåvan är ett måste när du förbereder att närvara vid en middag. En fin flaska vin som kommer att komplettera kvällens biljettpriset eller en fin dessertvin är allmänt uppskattat. Du måste vara medveten om menyn för att välja något lämpligt, och om du aren'ta vin aficionado, lönar det sig att göra lite efterforskningar innan du förbereder att närvara vid en middag.

Om du är osäker på vin, välj ett avancerat ljus eller gäst tvålar i en neutral färg. Färska blommor är trevligt, men bara om de redan arrangerat och ges i en kvalitet vas. Du vill inte värd eller värdinna ha att pyssla om blommorna när han försökte hälsa på andra gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.