Hur kan jag förbereda mig att delta i ett cocktailparty?

När du förbereder att närvara vid ett cocktailparty, är det mycket som förbereder sig för att delta i en middag. Ditt första steg är att svara på värddatorn att låta honom eller henne veta att du planerar att delta. Därefter bestämmer anledning för partiet, och om det är en födelsedag eller årsjubileum, börjar leta efter en lämplig gåva. Även om en speciell gåva krävs inte, är det brukligt att ge en gåva värd. Ett personligt korkskruv eller Monogrammed proppar vin är lämpliga för ett sådant tillfälle.

Nästa, besluta om lämplig klädsel som du förbereder dig för att delta i ett cocktailparty. Behöver du få din tux trycks, eller kanske behöver hyra en? Har du en passande klänning eller behöver du något nytt? Om du köper en ny klänning, behöver du också titta på skor och en väska. Även om händelsen är inte svart slips, kommer du ändå vill se din bästa, så börja välja din garderob i förväg.

Försök att avgöra vem annars kan bjudas in när ni förbereder er för att delta i ett cocktailparty. Ta upp det i förbigående i samtal med andra som du misstänker kan bjudas in. Om det finns viktiga personer på gästlistan, göra lite forskning så kommer du att kunna göra konversation. Om du inte har mycket erfarenhet minglade på cocktailpartyn, studie upp på etikett, såsom praktiserande hålla din drink eller väska i din vänstra hand så att din högra hand kommer att vara gratis att skaka när introduktioner görs.

TÖLPAKTIG människor inte är attraktiva eller imponerande. Som du förbereder dig för att närvara vid ett cocktailparty över bestämmelserna för etikett som att visa vanlig hövlighet mot alla, även vänta personal. Även om ingen förväntar dig att fortsätta ett långt samtal om politik med kyparen, ett artigt "hej", "Please" eller "tack" är definitivt lämpligt. På tal om politik, är det ett bra ämne att undvika tillsammans med religion och vad som helst sexuell karaktär, så som du förbereder dig för att närvara vid ett cocktailparty, kanske du vill fånga upp aktuella händelser, bästa säljare, eller relevanta anekdoter, så du kommer att ha något att diskutera. som du förbereder dig för att närvara vid ett cocktailparty, är det en bra idé att äta något innan du åker. En måltid är inte vanligtvis erbjuds, och även hors d'oeuvres sannolikt förutsättning, de är inte avsedda som en måltid. Du vill inte att äta för mycket eftersom du är hungrig, eller vill du ha ditt vin eller en drink för att gå till ditt huvud eftersom du inte har haft tillräckligt att äta.

Håll dessa saker i åtanke när ni förbereder er för att delta i ett cocktailparty. Slappna av och vara dig själv och du kan förmodligen räkna med ytterligare inbjudningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.