Hur kan jag finna en perfekt Honeymoon Destination?

En smekmånad är en underbar tid för ett par. Utan tidspress och påtryckningar jobb, ett nygift par har rätt att trivas tillsammans. Smekmånaden planeringen börjar ofta med att välja en destination, men där gå? Det första man ett par måste avgöra är om de vill ha en varm eller kall smekmånad plats, och om de vill bo ganska nära hem eller venture längre bort. Ett par som gillar att åka skidor kanske vill välja en skidåkning destination, särskilt om de gifter sig på vintern. Beach destinationerna är populära oavsett årstid. Om paret vill stanna närmare hemmet, kan de spara pengar. Genom att gå till en fjärran plats, kan de ha en möjlighet att besöka en plats som de kanske inte har rest till något annat.

Budget kommer också att avgöra smekmånaden destination. Vissa par väljer att spendera mindre pengar på bröllopet för att få en fantasi smekmånad. Par kan även välja en destination resort bröllopsresa, vara gift på orten, och sedan semester där. Detta alternativ är populärt för bröllop i Las Vegas eller Västindien. Det finns många smekmånad alternativ för par som inte har mycket pengar, men ändå vill ha en minnesvärd resa. Mountain stugor, små lägenheter strand och resor väg är alla värda att beakta.

Om ett par beslutar om någon form av resort semester, finns det all-inclusive option. Detta innebär att måltider, många sporter och andra aktiviteter som ingår i vistelsen. All inclusive resor är dyrare, men de har vissa fördelar, särskilt i Karibien destinationer eller andra platser där resor kan vara farliga, t. ex. en skidort. När i Västindien, kanske ett par vill inte hyra en bil eller resa till restauranger att äta. An all-inclusive-paketet innebär att måltider finns tillgängliga på hotellet egendom, och oftast drinkar och tilltugg också. Dock några par som kanske vill smaka på några av de lokala matställen kan känna att de är "slöseri" måltiderna, om de inte drar fördel av den på plats restauranger. Att hitta den perfekta bröllopsresan paketet kan så enkelt som ett besök på Internet. Resesidor är alltid främjar smekmånad semestrar och par kan ha möjlighet att dra nytta av dessa specialerbjudanden. Resebyråer också kan vara till hjälp och kan ha information om paket som inte finns tillgänglig online. Det viktigaste är att välja den perfekta bröllopsresan destination är planering i förväg. Många olyckor beror på bristande planering eller att inte ha en beredskapsplan. Ett par ska alltid köpa resa försäkring för en smekmånad när de flyger till sin destination i USA, och särskilt om de planerar att resa ut ur landet. De bör se till att deras pass är uppdaterade, och ta hand om visum eller andra resehandlingar i god tid före sin avresa. Resebyråerna tillhandahåller vanligen stor hjälp i dessa frågor, och även om paret inte boka semester via en resebyrå, ett samråd om resor utomlands kan vara en mycket bra idé. Ett bra sätt att få smekmånaden igång är att komma till flygplatsen i natt, eller bryta upp en lång resa. Flesta flygplatser har hotell och ett par som bor på Airport Hotel behöver inte oroa dig för att missa en flygning eftersom de fastnade i trafiken eller försov mig. Om paret är körning i mer än cirka fyra timmar efter bröllopet, eller mer än ett par timmar efter en kvälls bröllop, bör de bo på ett hotell på ett bra halvvägs till resmålet. De kommer att bäras ut från sin tid och kanske inte kan säkert köra för långa sträckor.

Genom att inleda beslutsprocessen tidigt, ett par kan hitta smekmånaden destination som är perfekt för dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.