Hur kan jag få hjälp Airport Security lätt?

Travelers idag kan planera på inför en hel del krångel när de planerar att flyga. För många, den största tiden odåga, eller den sak de mest oroa sig för hur man skall få igenom flygplatsens säkerhetskontroll lätt. Det finns faktiskt ett antal tips och strategier du kan använda för att gå igenom säkerhetskontrollerna snabbt, utan att hålla upp alla andra. Viktigare, om du följer dessa tips du mindre risk att stoppas av anställda vid Transportation Security Agency (TSA) eller liknande företag i andra länder. Om du flyger utan att lyssna på reglerna, förväntar sig mycket högre granskning från TSA.

Först och främst, att få igenom flygplatsens säkerhetskontroll enkelt, du behöver känna till reglerna. Dessa kan komma att ändras, troligen med en allt snävare begränsningar. Om du inte har flugit på ett tag, bekanta sig med vad objekt är förbjudna och hur allt måste packas för att undvika att bli stoppad eller behöva ge upp objekt. Senaste ändringar är bland annat skärpta regler för att flyga med något i flytande eller i gelform. måste Alla vätskor och geléer vara förpackade i behållare tre uns (. 089 liter) eller mindre, och de måste alla vara i samma plastpåse. Planera och packa dessa små poster i något större än en liter stor väska. Ännu bättre, ta bara vad som är nödvändigt. Inköp deodorant, tandkräm, schampo och liknande efter resan och inte före det. Om du måste sätta flytande receptbelagda mediciner tillsammans med dig ett recept på någon av dessa mediciner, och vara säker på att förklara dem innan du träffar check-in. Placera dem inte i samma Quart storlek väska om de är större än tre uns.

Ett annat tips för att få igenom flygplatsens säkerhetskontroll enkelt är att se till att du inte bär en hel del punkter som kommer att räknas av metalldetektorer. Ta bort alla smycken, med undantag för bröllop eller förlovningsringar, vilket syns tydligt. Bär inte kroppen piercingar, särskilt om dessa är i osedda platser. Skip tå ringar, halsband, flera örhängen och armband. Om du planerar att bära ett bälte, försök hitta en utan en metall spänne, eller åtminstone ta bort bältet innan du kommer till framsidan av linjen. Undvik kläder med metall nitar och knappar i metall. Try wearing mycket enkel, icke-skrymmande kläder och inte lager kläder om du kan undvika det eller du kanske slutar med att ta av lager. När du står i kö, ta bort din jacka innan den är din tur, och ta av dig skorna också. Wear halka på skor med strumpor för att undvika att plocka upp några otrevliga fot svampar, samt för att undvika att behöva knyta skor. Kom ihåg vissa poster kommer alltid kontrolleras, bland annat:
  • boardingkort och /eller biljett
  • Identifiering
  • några poster i fickan (nycklar, mobiltelefoner)
  • Bärbara
  • PDAs

För att du kommer igenom flygplatsens säkerhet lätt, har din bärbara dator på en lättillgänglig plats och se till att det finns tillräckligt med ström för att slå på. Likaså hålla din mobiltelefon, personsökare, eller någon annan kommunikation eller PDA-enheter tillsammans så att de kan alla vara påslagen och inspekterade snabbt. Håll ditt ID och biljett till pass i en ficka eller i en grund handväska. Alternativt, är en Bältesväska ett bra ställe att förvara dessa. Försök att ta bort allt du inte behöver från fickorna. Om du känner starkt för att ha lås på ditt bagage, sedan köpa TSA lås. TSA agenter kan enkelt öppna dessa. Om ditt bagage är låst med ett icke-godkänt lås, riskerar du med att låsa avskuren. Också identifiera ditt bagage genom att skriva ditt namn och telefonnummer på varje bit. Det förhindrar att du av misstag plocka upp någon annans bagage, och är en signal till agenter att man bara kan bära din egen bagage.

Slutligen kan din attityd hjälper dig att få igenom flygplatsens säkerhetskontroll lätt eller åtminstone lättare. Var inte långsint, fientlig eller hotar att säkerhetspersonal. Aldrig skämt, insinuera, antyda, eller i alla fall nämna något om flygplan spränga, terrorister eller bomber. Kom ihåg TSA agenter är där för att göra ett jobb, och att hålla dig säker. De är inte fel om du gör arbetet svårare genom att placera saker som bärbara datorer längst ned i ditt bagage, eller som inte överensstämmer med gel och flytande krav. Slutligen anländer två timmar före flygningen så du har tid att gå igenom säkerhet linjer utan att framstå brådskande, trakasserad eller irriterad eftersom du kanske missar ditt flyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.