Hur kan jag Pack Light för min semester?

Många av oss ytteremballage när vi åker på semester. Det finns ett gammalt talesätt som råder resenärer att "Pack hälften så mycket kläder, men dubbelt så mycket pengar som du tror att du behöver. " Om du tycker att du till slut inte bära en hel del av kläderna du packning på dina resor, det är en bra indikation på att du måste packa lätt. Du kan börja med en rulle påse eller en Duffel bag. Skor och något tung som en bok går i botten av påsen. Det är en bra idé att sätta varje sko i ett separat dragsko påse säck så att dina skor inte spåra alla bitar av mark i din väska full med rena kläder. De flesta som pack lätta att endast två par skor på semester. Ofta ett par bekväma sneakers för dagen och ett par dressier skor för kvällen är allt du behöver förutom kanske ett par flip flops. En rakning eller make up kit kan placeras ovanpå skon påsar. Försök inte ta några toalettartiklar flaskor som läcker, men använder dragkedjan nära plastpåsar att sätta plastflaskor i säkerhets skull. Tydliga plastflaskor i små storlekar är perfekt när du packar lätt för de flesta resor. En tydlig vinyl kosmetikväska gör att innehållet lätt kan ses av både dig och flygplatsens säkerhetspersonal.

Byxor och jackor kan rullas snyggt att gå in i en duffel eller roller väska. Rullas upp toppar och t-shirts kan bilda nästa lager kläder. Om du behöver dressier kläder, en större resväska med en galge avsnitt kan fungera bättre. Men inte bara för att resväskan är större inte betyda att du behöver klämma den full av kläder du förmodligen inte kommer att använda. När du packar lätt, dina strumpor och underkläder och lättare saker kan gå högst upp i påsen, eller läggas till för att fylla tomma platser i hela påsen.

Många resenärer som vet hur du packar lätt får plats med allt de behöver under en vecka i ett flygbolag storlek Carry-On väska. Naturligtvis den stora belöningen här är att hoppa bagaget karusellen helt. Erfarna packers fundera över vad de sannolikt kommer att göra varje dag av sin semester och sedan planera kläder de behöver.

Andra tips för att minska mängden av kläder du behöver göra är att hålla sig till två neutrala färger och två färger accent. Detta sätt kan du mixa och matcha allt och inte behöver spendera din dyrbara semester oroa dig för vad du ska bära. Om du verkligen tror att du kommer att känna berövas färg om du inte kan packa tolv t-shirts i olika färger, prova packning ett par multi-colored skjortor istället för enfärgad skjortor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.