Varför lämnar så många aktörer vill bli direktörer?

Det är ingen hemlighet att många aktörer vill bli chefer och att många gör. Men kör vad aktörerna direkt? Naturligtvis är svaret på frågan mycket individuella och beror på varje aktör, men orsakerna till att många aktörer strävar efter att direkt har några gemensamma trådar. Inspiration från en viss berättelse att han eller hon anser bör göras till en film, känslan av att ha mer kreativ kontroll i en produktions-och karriär tillväxt är några av de vanligaste orsakerna som gör att aktörer vill bli direktörer.

Ofta blir en aktör är inblandad i har en historia som i en film och att övervaka ledningen av detta projekt att berätta. Detta var fallet med hyllade skådespelaren Sean Penn. Efter att ha läst Jon Krakauer från 1996 bästsäljande bok, Into the Wild , om Christopher McCandless "riktiga äventyr i Alaskas vildmark, Penn både skrev och regisserade filmen med samma titel. Christopher McCandless var en 24 år gammal East Coast utmärkelser akademiker som insåg sin dröm om att leva enkelt och ensam i Alaskas vildmark. McCandless inte överleva resan, men lämnade tidskrifter om sina äventyr som inspirerade både Krakauer och Penn att berätta sin historia.

direktörer i slutändan har det mest kreativa kontrollen i filmskapande som de är ansvariga för att styra aktörer i produktionen av filmen. Skådespelaren Tommy Lee Jones har noterat att vissa aktörer vill bli styrelseledamöterna med kreativ kontroll för att tillfredsställa en typ av konstnärlig girighet. Robert DeNiro är ett exempel på en aktör som ville något kreativ kontroll tidigare i sin karriär då han noterades för flera samarbeten med de främsta regissörer som Martin Scorsese. DeNiro blev senare styra sina egna projekt som inkluderar A Bronx Tale (1993) och The Good Shepard (2006).

Aktörer som har uppträtt under många år ofta få en god förståelse för området ledning, både från sin egen relation med regissören och från att titta direktören samverkar med andra aktörer och besättning på uttagen. Det kan hävdas att aktörer har en unik förståelse för att leda kolleger aktörer. När aktörer som vill bli styrelseledamöter, ledande till andra aktörer kan resultera i en stor känsla av karriär prestation och tillväxt. Skådespelerska, Helen Hunt, har kommenterat att hon tycker om att direkt eftersom hon uppskattar de talanger aktörer och känner skyddande av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.