Varför Flyg Platserna måste upprätt under start och landning?

flesta flygbolagets bestämmelser har en säkerhet syftet bakom dem. Säkerhet är orsaken flygplan sätena vara upprätt för start och landning.

Flyg platser är avsedda att sitta tillbakalutat för passagerarnas komfort. De låter den passagerare tupplur eller sitta mer bekvämt. Detta är särskilt viktigt på en längre flygning. Ett primärt syfte för stående flygplan platser är enkel utgång, eller förs ut ur planet. I en icke-akut situation skulle deplaning vara en mycket längre och mer obekvämt process om passagerarna fick nästan klättra över ryggstöden för att få till gränder från flygplan. Ekonomin klasser i de flesta flygplan har en genomsnittlig stolarna (utrymmet mellan sätena i rad) på cirka 31 inches (78,7 cm). Detta är en nära kroppen med upprätt flygplan platser. Det är lätt att föreställa sig hur litet utrymme blir när ett ryggstöd tränga in i redan trånga området. I akuta lägen är det enklare att flygplanet gångarna tvingande. Passagerare måste kunna nå nödutgångarna så snart som möjligt. Eftersom de flesta flygplan olyckor inträffar under start eller landning, med flygplanet har plats för upp vid denna tidpunkt är avgörande. Det låter också passagerarna att ta på sig "Crash position" om det behövs. En annan anledning till stående flygplan platser är att flygplan platser kan bli vapen vid en krock, eller ens i en kraschlandning. En tillbakalutad ryggstödet kan döda eller allvarligt skada passagerare bakom, om det skulle komma unbolted, eller om passageraren bakom det kastas framåt. Så, upprätt flygplan platser är nödvändiga.

De flesta flygplan är i luften på bara några sekunder efter början starten rulle. Slutliga inflygningen tar oftast bara några minuter. Det är inte en stor olägenhet att ha en plats upprätt för de minuterna av flygningen. När passagerarna anser att säkerheten för de andra passagerarna, och deras egen bekvämlighet andra, kommer de inte klaga upprätt flygplan platser regel. De kommer att förstå det hjälper till att bidra till säkerheten för alla ombord på flygplanet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.