Vad kan jag göra på en teater Audition som hjälper mig en del?

Auditions för låtar och företag teater kan vara skrämmande och nervpåfrestande, även för erfarna aktörer. En audition fungerar ofta som din enda chans att göra ett gott intryck på cheferna och auditioners. Ditt mål på en audition ska stå ut från mängden, inte bara genom förmåga, men också genom professionalism och beredskap. Innan du ens börjar utföra auditioners kan titta på ditt utseende. Det rekommenderas att du klä sig anständigt, såsom vid en informell intervju. Kläder ska vara enkla att flytta in och bekväm, om du blir ombedd att dansa eller visa rörelse färdigheter. Om du ombeds tillbaka till en andra audition, ska du använda samma outfit. Tills auditioners lära känna dig, kan de koppla samman dig med dina kläder. Genom att bära samma kläder, kommer du påminna dem om deras första intryck av dig. Om du uppmanas att förbereda en monolog för en audition kommer flera faktorer som hjälper dig att imponera på auditioners. Först, vad stycke du måste vara helt memoreras. Försök att aldrig göra en monolog med ett skript eller anteckningar i dina händer. Med ert tal helt memorerade kommer också att bidra till att lugna dig, eftersom du inte behöver oroa dig för att glömma dina rader.

Andra, välj en lämplig bit till spelstil. Om du provar en musikalisk komedi, göra ett verk från en annan musikalisk komedi eller en annan komedi från den tiden. Det rekommenderas att du undviker att välja en bit direkt från spel du auditions för, men med en monolog från samma författare kan vara en bra idé.

Om du audition i ett litet rum med endast auditioners närvarande rekommenderar många yrkesverksamma skakar sina händer i inledningen. Efter hälsning dem, gå till mitten av rummet som ibland kommer att märkas ut för dig. Säg ditt namn tydligt och berätta för dem vad spelar din monolog är från och namnet på tecknet. På denna punkt får de skriftlig information nedåt för dig. Vänta med att börja tills de få ögonkontakt med dig eller säga att de är redo.

Om du är i ett stort eller ett auditorium, kan du vänta tills ditt namn kallas. Gör hälsar inte auditioners, men meddela ditt namn och namnet på din monolog och karaktär. Även om inte alla audition kräver att dessa åtgärder, markera de dig som en säker professionellt med utmärkt sätt. Men om olika instruktioner ges, följ dem helt. Ibland, antingen som alternativ eller komplement till en monolog, kommer en audition kräver att du läser en scen ur manuset. Ett av de bästa sätten att förbereda sig är att läsa skriften. Detta kommer att ge dig ett sammanhang för någon enstaka scen som du blir ombedd att agera ut. Denna kunskap kan du också göra tydliga val när det gäller känslor, vanor och manér för din karaktär, och kan hjälpa dig att stå ut till auditioners.

I dina prestationer, försök att titta upp från manus så mycket som möjligt. Vissa aktörer rekommenderar fokus på annan aktör eller aktörer, försöker få ett känslomässigt band från dem. Auditioners ofta letar efter bra kemi mellan aktörer och försöker interagera med era artister kan bidra till detta.

Ingenting kan garantera det positiva resultatet av en audition . Auditioners kastade av många skäl, inte alla som kan anses vara motiverat för dig eller känns så verkligt. Genom att förbereda sig väl och agera på ett professionellt och förtroendefullt sätt, ger du intrycket av en seriös aktör. Även om detta kanske inte ger dig den del av dina drömmar här gången, kommer du att lämna ett positivt intryck på auditioners och de kan hålla dig i åtanke för framtida produktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.