Vad kan jag göra i Vancouver, British Columbia?

Vancouver, British Columbia, Kanada anses av många vara en av de vackraste städerna i världen. Hem till 2010 års olympiska spelen, Vancouver är en multikulturell stad vid havet med många parker och aktiviteter för alla smaker. Några av de mest populära saker att göra i Vancouver omfatta besök Stanley Park, Vancouver Aquarium, Science World, Chinatown och Granville Island.

Granville Island är känt som en rolig plats för människor i alla åldrar att tillbringa dagen. Det finns ett barns marknaden liksom en offentlig marknad med allt från deli att fiska. Du kan njuta BC lax eller annan mat på olika restauranger och grädde på moset med sötsaker från bageriet. Shopping de många unika butiker på Granville Island är ett av de mest populära saker att göra i Vancouver för både besökare och bofasta. Du kan också besöka Emily Carr College of Art här eller kanske hyra kajak eller kanot och ge sig ut i vattnet.

Vancouver Chinatown ligger i en gamla delen av staden och är ganska stor. Du kan hitta många intressanta restauranger, affärer och marknader här. Chinatown är känd för att ha en utomhus arbetar natt marknad på helgerna under sommarmånaderna. Du kan njuta av några dim sum och bläddra i butikerna för stora gåvor såsom fancy snidade ätpinnar.

Tillbringa en dag på Science World är en av de mest populära saker att göra i Vancouver för familjer. Bekvämt beläget i slutet av Skytrain pendlare järnvägen, att bygga hus Science World toppas av en golfboll formad kupol. Föremålen är praktiskt och Science World har även filmer och demonstrationer. Den permanenta utställningar ingår Kidspace Gallery, en pedagogisk lekplats för barn mellan sex och under, och vår värld som fokuserar på kritiskt tänkande kring hur våra val påverkar världens problem och lösningar.

Vancouver Aquarium and Marine Science Centre har mer än 8000 havsdjur. Akvariet Stilla Kanada paviljong har Sea Life och pedagogiskt material som rör Vancouver Georgien Strait område. Orca, delfiner och visar Beluga är vanligtvis tillgängliga och det finns också en Amazon galleri med reptiler och andra djur. Akvariet är beläget i Stanley Park.

Visiting Stanley Park är en av de "absolut måste" saker att göra i Vancouver och även om du bara köra igenom det du är säker på att bli imponerad av det stora havet och bergen. Om du vill ha lite motion, chef för Seawall i parken. Den Seawall cirklar kring Lost Lagoon sjön i en trevlig miljö och är ett populärt ställe för promenader, cykling och inlines. Du kan ta en drink och en matbit på gamla Sylvia Hotel nära ingången till parken vid English Bay och det finns en strand där också. Stanley Park är en miniatyr tåg och Farmyard för barn och är hem till Teater under stjärnorna på sommaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.