Vad kan jag göra i Harrisburg, Pennsylvania?

Ligger på Susquehannafloden, Harrisburg har Pennsylvanias huvudstad sedan 1812. Du hittar många intressanta saker att göra i Harrisburg som utforskar Whitaker Centrum för vetenskap och konst, att njuta av upplevelserna vid Fort Hunter Herrgård och park samt undersöka militära historia vid National Civil War Museum. Närheten Hershey, Pennsylvania är ett måste för choklad älskare i alla åldrar.

Hershey's Chocolate World har en choklad turné som är både underhållande och lärorik. Animerade figurer förklara hur kakaobönan omvandlas till choklad. I turen ingår ett gratisprov av Hershey's choklad. Chocolate World har också en 3D-musikal med animerade figurer samt affärer och restauranger. En annan av de mest populära saker att göra i Harrisburg grann Henne är nu Hersheypark och Henne Gardens. Du kan njuta av en choklad-tema resort området och nöjesparken här. Gatorna är det passande namnet som Vägskyltar vid hörnet av Cocoa Avenue och Chocolate Avenue. Kopior av Hershey's Kisses dekorera toppar gatubelysning. Zoo Amerika är i närheten och har över 200 djur av 75 arter.

Besök på National Civil War Museum är ett av de rekommenderade saker att göra i Harrisburg för dem som har intresse av amerikansk militär historia. Museet ger besökaren en omfattande titt på inbördeskriget från början till slut. Vax siffror och fotografier visas i några av föremålen. Museet har en stor samling av memorabilia och ljud och video presentationer. Synpunkter från båda sidor är skisserat och föga känd information om inbördeskriget erbjuds.

spendera några timmar vid Fort Hunter Mansion och Park anses vara en av de bästa utomhus saker att göra i Harrisburg. Marken har en stor park känd för sin vackra Giant Sycamore träd, hemlig trädgård, Riverfront promenadstigar och rastplatser. Du kan se utsikt över Susquehannafloden och Blue Mountain Range. Egendomen, med sitt 19-talet renoverades plantagen avgjordes av Benjamin Chambers 1725 och innehåller nio uthus. Chambers gick på att bli grundare av stadsdelen Chambersburg, Pennsylvania.

Många familjer att tillbringa större delen av en dag vid Whitaker Centrum för vetenskap och konst som en av de bästa saker att göra i Harrisburg. Den Whitaker Center var den första i sitt slag i USA. Det kombinerar vetenskap och scenkonst och har en 664 plats teater som inkluderar balkonger. Många Pennsylvania-baserade och andra dans och grupper teater utföra här. Vetenskapen avsnitt är växter, insekter, väder naturvetenskap, matematik och många händer roliga-på aktiviteter för barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.