Vad kan jag göra i Carmel, Kalifornien?

Carmel, Kalifornien, faktiskt heter Carmel-by-the-Sea, erbjuder hisnande landskap allt i ett pittoreskt, men lyx, strandnära bostadsområde. Nära till Monterey och Pacific Grove, Carmel är känd för sina tidiga 1900-talet konst koloni och konstnärer som är bosatta och författare som Jack London och Sinclair Lewis. Clint Eastwood äger flera anläggningar i Carmel och var borgmästare i staden från 1986 till 1988. Andra välkända Carmel invånare har inkluderat Doris Day, Betty White och Jennifer Aniston och Brad Pitt. Intressanta saker att göra i Carmel inkluderar shopping i lagårn och Vermillion asiatisk konst, besöka Carmel Mission och bilkörning, promenader eller cykelturer i Seventeen Mile Drive.

Uppleva Seventeen Mile Drive är en av de populäraste sakerna göra i Carmel för dig som vill ta in några fantastiska Kalifornien landskap. Vägen slingrar från Carmel till Pacific Grove genom stränder, golfbanor och Del Monte Forest som är känd för sin Monterey tallar. Du hittar en vacker utsikt över havet med strandnära klippor och Cypress träd längs havets stränder. Utkik platser som den vid Pebble Beach Golf Club erbjuder en plats att sträcka på benen och ta några bilder. Vägavgifter krävs för fordon, men många Seventeen Mile Drive restauranger återbetala avgiften och promenader och cykling enheten är gratis.

Om du letar efter historia-relaterade saker att göra i Carmel, kanske du vill turnera i Carmel Mission och museum. The Mission, nära Carmel River, grundades av Fader Junipero Serra i förordningen av Franciscan Friars. Uppdraget var placerad först i Monterey 1770 och kallades beskickning San Carlos Boromeo innan det återupprättades i Carmel 1771.

Shopping är ett av de mest favorit saker att göra i Carmel för dig som söker unika föremål. Vermillion Asian Arts har sällsynt och vacker heminredning och konstverk. Butiken visar keramik, textilier och många andra asiatiska föremål såsom teserviser, kimonos och dess populära japanska Kokeshi dockor. The Barnyard Shopping Village i Carmel har konstgallerier, butiker mode, hem affärer inredning och åtta restauranger. The Barnyard dragen en uteplats och en tegelsten-accent gården användas till många olika community händelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.