Vad kan jag göra i Bismarck, North Dakota?

Det finns många roliga kulturellt baserade saker att göra i Bismarck. Staden grundades 1872 och funktioner statens Capitol. Andra utmärkta kulturella attraktioner i Bismarck inkluderar North Dakota Heritage Center Museum, de fem nationerna konstmuseum och North Dakota Cowboy Hall of Fame.

North Dakota State Capitol byggnaden var färdig 1934 och byggdes för att ersätta den ursprungliga huvudstad som förstördes av brand den 28 december 1930. The Capitols skäl avses stigar, parker, statyer och minnesmärken. Guidade turer finns ofta tillgängliga. The North Dakota Heritage Center Museet visar samlingar tillhör staten Historical Society of North Dakota. Utställningsföremålen avser historia North Dakota och omfatta kontakt och konflikten mellan indianer och vita nybyggare och livet av pionjärerna och homesteaders. Museet har fotografier och föremål samt interaktiva skärmar som en modell T-bil kan du vev och musik från olika årtionden du kan lyssna på. Besöka museet forskningsanläggningar är en av de bästa saker att göra i Bismarck för historia buffs som du kan söka genom politiska åtgärder och gamla tidningar. Filmer av livet i North Dakota från 1916 till 1921 finns även tillgängliga för visning på North Dakota Heritage Center Museum.

Five Nations Konstmuseum har indianska konst som omfattar målningar, korgar, smycken och skulpturer. Alla delar är gjorda av lokala konstnärer. The Art Museum är beläget i centrala Mandan och byggnaden är en renoverad tidigare tåg depå. Bläddrar konstverket på de fem nationerna konstmuseum är ett av de bästa saker att göra i Bismarck för dem som är intresserade av Native American Art som museet är känt för några av de vackraste First Nations konstverk i Förenta staterna, inklusive dess pärlarbete samling.

Besök North Dakota Cowboy Hall of Fame är ett "måste" på listan över saker att göra i Bismarck för fans av gamla väst. North Dakota Cowboy Hall of Fame är placerad vid ingången till Theodore Roosevelt nationalpark och omfattar historia Great American West. The Hall innehåller information om indianer, rodeo och boskapsuppfödning. Du hittar även en teater, bibliotek och en uteplats med utsikt över Badlands. North Dakota Cowboy Hall of Fame hyllar rodeo stjärnor från North Dakota, samt resultat i uppfödning och häst hantering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.