Vad kan jag göra i Baltimore, Maryland?

Harborside staden Baltimore, Maryland, är en amerikansk resmål. Många delar av Baltimore byggdes på sjuttonhundratalet och staden erbjuder många historiska och kulturella sevärdheter. Det Edgar Allan Poe Museum, National Aquarium, i Maryland Science Center, Cross Street Market och Baltimore Museum of Art är bara några av de platser där stora saker att göra i Baltimore.

Besök Baltimore Museum of Art (BMA) kommer garanterat att bli en stor upplevelse för konstälskare. Museet är känt för sin moderna amerikanska sektionen innehållande verk av Jackson Pollock, Mark Rothko och Willem de Kooning. Den BMA finns också den näst största privata samling av bitar av Andy Wharhol. Konen Collection har Early Modern bitar av konstnärer som Pablo Picasso, Henri Matisse, Paul Cezanne, Auguste Renoir, Edouard Manet, Edgar Degas, Paul Gauguin och Vincent van Gogh. Förutom sitt fokus på modern konst målningar har museet Indiansk konst och skulptur trädgård med några mycket stora skulpturer.

För dem som vill prov Maryland fisk och skaldjur, en resa till Cross Street Market är en av de bästa saker att göra i Baltimore. Du kan också hitta snabba smörgåsar gå eller snittblommor att köpa. De livsmedel som säljs här med 28 leverantörer varierar från hälsokost till bakverk, så det finns något för alla. The Cross Street Market, som ligger i den gemenskap av Federal Hill, går tillbaka till 1845 och den nuvarande byggnaden till 1952.

Den Maryland Science Center erbjuder många olika vetenskapliga ämnen för barn att utforska som fossiler, anatomi, rymden och dinosaurier. För att hedra Maryland berömda blå krabba, Följ Blå krabba utställning har information om havets djur och växtliv i Chesapeake Bay. Utställningen har en mekanisk krabba som har glädje generationer. The National Aquarium har över 16. 500 djur och har en delfin show. Just detta akvarium är förmodligen en av de bästa saker att göra i Baltimore på vardagar eftersom det kan bli riktigt trångt på helgerna. Det finns en Manta Ray pool på huvudvåningen och Akvariet har också hajar, havssköldpaddor och en stor groda utställning. National Aquarium ligger nära Harborplace Shopping Center.

Om du är intresserad av Edgar Allan Poe, ett besök till Edgar Allan Poe Museum borde nog vara på din lista med saker att göra i Baltimore. 1830 Amity Street huset tillhörde Poes faster och han bodde där i tjugoårsåldern och skrev några av sina dikter och redigeras litterära recensioner där tills han flyttade till Virginia 1935. Det Edgar Allan Poe Society of Baltimore räddade hem från rivs 1941. De fem rums-hus har några möbler som tillhör Poe familjen inklusive ett knä skrivbord som hörde till Edgar Allan Poe.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.