Vad gör jag när Visiting Cozumel, Mexiko?

Vad du bör göra när du besöker Cozumel-Mexikos största bebodda ö-kommer till stor del beror på vilken typ av aktiviteter som du föredrar. Det finns massor av sevärdheter att matcha mycket olika stilar, så det är troligt att hitta saker som kommer att uppväcka dig, oavsett vad du föredrar aktiviteter. Du kan rundtur på ön till fots, till häst, ATV , taxi, eller med jeep. Om du gillar att vara i eller på vatten, har Cozumel ett stort antal valmöjligheter. Det enklaste svaret är: gå till stranden. Scuba och snorkel utrustning finns att hyra och det finns rev och vrak att utforska. Om du letar efter en mer organiserad verksamhet, finns det fiske och dykning stadgar som tar dig ut på vattnet med professionellt stöd. erbjuder professionell vägledning för dykning, medan segelbåt uthyrning finns också. Kite-boarding, kajakpaddling, och din egen katamaran parti är andra möjligheter.

Dolphin Discovery, som ligger i Chankanaab National Park, ger möjlighet att simma med delfiner i deras naturliga miljö, med å ena sidan, möten arrangeras på grunt vatten för barn eller, å andra sidan, inklusive en mage-ride.

Mayaruinerna är en annan attraktion i Cozumel. Det finns över 35 arkeologiska platser, även om inte alla är tillgängliga. Några av dem oftare besökte omfatta Castillo Real, El Caracol, El Cedral och San Gervasio Ruins. Museo de Cozumel är ett museum för att hjälpa besökarna att förstå öarnas historia, geografi och flora och fauna. Den vilda djur på ön Cozumel är värd uppmärksamhet också. Här hittar du aror, leguaner, krokodiler, boaormar, tvättbjörn, coatis, martuchas, jättelika havssköldpaddor, och sjölejon och botaniska trädgårdar.

Söndagskvällen firande i Cozumel torget passar för hela familjen. Det är dans, underhållare och objekt till salu. Minigolf, ett akvarium, och tema parker underhållning finns också för familjens utflykter. Butiker erbjuder souvenirer med en rad val som inkluderar keramik, smycken och andra konstverk. Vuxna kan lära processen för tequila produktion, med smaker ingår. Finns även som pub turer och en 18-håls guld kurs designad av Jack Nicklaus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.