Vad finns det att göra under ett besök i El Paso, Texas?

Om du besöker El Paso, Texas och letar efter saker att göra även om det är du i tur. El Paso är en pulserande stad med en befolkning på 598. 590 fördelat på 250,5 Folkmängd (648,8 km2). El Paso delar Rio Grande med Mexiko, bildar något som känns som ett stort storstadsområde dividerat med en ström av vatten.

Första stoppet vid besök El Paso bör Thunderbird Mountain, en röd lera topp formation som fått sitt namn från en amerikansk indisk legend. På området finns även ett stort fält av vallmo blommor och ett antal ruiner som inte har tilldelats någon känd etnisk grupp. Rio Grande, som flyter genom staden, är en populär plats för åsikter, paddling och simning. För dem som besöker El Paso och letar efter mer utomhus attraktioner, Franklin Berg, är Carlsbad Caverns nationalpark, och McKelligon Canyon allt inom köravstånd från staden.

Fort Bliss är ett annat intressant ställe för dem som besöker El Paso. US Army Training and Doctrine Command post är värd för en årlig flyguppvisning och en serie av evenemang som är öppna för allmänheten. Fort Bliss uppfördes först på 1800-talet, och fortfarande behåller en del av den ursprungliga historiska strukturen. Fort Bliss Museum är ett måste-se när de besöker El Paso. Den dokumenterar alla större väpnade konflikter, från första världskriget till Koreakriget, plus utställningar som varierar från historiska Army uniformer till 1892 Ambulance Wagon. National Border Patrol Museum presentbutik, inte långt från stadens centrum, funktioner utställningar av historien om den amerikanska Border Patrol, inklusive flygplan, kanoner och båtar. Om du inte har något emot lite körning vid besök El Paso, chef för War Eagles Air Museum, mindre än 15 minuter över statsgränsen, i New Mexico. Eller bege dig till El Paso Museum of Archaeology på Wilderness Park, strax utanför stadsgränsen. Outdoor utställningar och vandringsleder är tillgängliga för besökare, som är picknick anläggningar och inomhus samlingar.

Den Magoffin Homestead är en klassisk Adobe konstruktion som nu ingår i det nationella registret över historiska platser. Gården är ett bra ställe för dem som besöker El Paso och vill se en traditionell lokal herrgård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.