Vad finns det att göra när man besöker Victoria, British Columbia?

Victoria, British Columbia, ligger på Vancouver Island, utanför västkusten i Kanada och mycket nära Seattle. Platsen är rikt på erfarenheter, visar många gamla viktorianska hem, och har kallats av vissa, "The Garden City. " Du hittar många sätt att ockupera din tid i Victoria. Eftersom Victoria är känt för sina trädgårdar, både gröna tummar och de som älskar grönt kommer att frossa i några av de vackra trädgårdar som ligger där. Butchart Gardens, ligger i ett gammalt stenbrott, har en härlig och ovanlig sjunkna trädgården, där du ett stort antal anläggningar som totalt över en miljon sorter. Butchart finns också en rosenträdgård, en japansk trädgård och en italiensk trädgård och erbjuder lunch, middag och eftermiddagste för hungriga folk som har gått igenom hela 50 hektar mark för allt växande.

Tänk besök Finnerty trädgårdar, som har en omfattande samling rhododendron, och Victoria Butterfly Gardens också, där du kan besöka inte bara tropiska växter men också vackra och sällsynta arter av fjärilar. Hatley Park är ett annat bra ställe att vandra, med många teman olika trädgårdar och vackra skogar med gott om stigar för ivriga vandrare och klättrare. Pacific Undersea Gardens utforskar trädgård havet och är en härlig akvarium. Det är värt att stödja denna marina museum, eftersom de bedriver framgångsrik rädda program för en mängd lokala marina däggdjur. En av de mest populära sevärdheterna i Victoria är Miniature World, en samling av miniatyriserade hus, städer och byar som representerar många historiska perioder. Eftersom det är inomhus kan det vara ett bra ställe att gå i dåligt väder. För andra aktiviteter inomhus, anser besök på Royal London Wax Museum, och Bug värld där du hittar massor av insekter, och även PET några av dem. Om du letar efter mer vuxen kul, den stora kanadensiska Casinos Se Royal tillåter dig att spela i natt eller dag borta. Om du vill veta mer om historien bakom Victoria och British Columbia, den bästa platsen att besöka är Royal British Columbia Museum. Detta museum omfattar gallerier i naturhistoria, vilket presentation Vancouver Island ekosystem, och har många fina utställningar om de ursprungliga invånarna på ön. Som grädde på moset, ståtar med ett IMAX-teater, som uppvisar imponerande filmer som gjorts av National Geographic.

Centre of the Universe är en fantastisk titta på astronomi, med ett planetarium, massor av utställningar, och mycket händer på aktiviteter för barn. Detta museum är ibland öppet på kvällarna för att visa upp sin enorma teleskop. Om du vill ha en vacker utsikt över himlen ovan anser ett kvällsbesök, men kontrollera timmar, eftersom dessa kan variera. Om du vill besöka några av de äldsta historiska platser i staden, överväga att rundvandringar att se några av dess historiska hem. Flera viktiga platser i staden som är väl värt att se bland annat historiska Chinatown, den äldsta i Nordamerika, Salutorget, som är fylld med många lockande butiker och riksdagshuset, där du kan även titta i aktion eller ta turer.

Glöm inte att Stilla havet lockar, och är en underbar turistattraktion. Du kan ta turer whale klocka, eller bara en färja. Färjan kan vara ett bättre sätt att resa till vissa delar av Victoria. Trafiken kan vara tungt, och färjan funktioner stannar vid många av de viktigaste platserna som nämns ovan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.