Vad finns det att göra med barn i Austin, Texas?

Det finns många sätt att ha en trevlig tid med barn i Austin. För att få en smak av den lokala kulturen, kan du börja med Star of Texas Fair Rodeo, som äger rum i mars, eller den årliga Cinco de Mayo firande den 5 maj till minne av Mexikos självständighet. Chuy's Christmas Parade är bara en av flera semester firande. Du kanske inte inser hur många professionella idrottslag du kan se med barn i Austin. Förutom att Austin första pro lagsporter, det Bats Ice Hockey team, Dallas Cowboys spelar inför säsongen spel i Austin och San Antonio Spurs kan ses träna på Recreation Center vid University of Texas i Austin. Affiliate team i Houston Astros, den Round Rock Express, spela i närliggande Round Rock, ett av Arena Football League team, Austin Wranglers, är också yrkesverksamma.

Om din familj har museer, det finns åtminstone ett bör du inte missa när du är med barn i Austin. The Children's Museum är billig och funktioner lärande utställningar och program som är speciellt utformade för barn. Permanenta utställningar inkluderar en karaoke show Förebilden "Austin City Limits" där barnen blir stjärnor, en Art Center, Creation Station, där barnen kan bygga med återvunnet material, och Funstruction zon, där studenterna kan utforska under byggnad.

Bör historia vara mer i centrum av familjens intressen, kanske du vill stanna vid State Capitol medan du reser med barn i Austin. Denna regering byggnad är den största av alla statliga capitols i Amerika. Texas Memorial Museum drag historia staten berättas genom geologi och antropologi. Det är på mässområdet i Texas Natural Science Center, och är på University of Texas i Austin campus. Här kan du komma riktigt nära och personlig med paleontologer, och samverkan med personalen uppmanas och uppmuntras.

Om familjen har utomhusaktiviteter, finns flera anmärkningsvärda områden där du kan göra många olika aktiviteter med barn i Austin. Förutom vandring, cykling och picknick, erbjuder McKinney Falls State Park möjligheter till fiske, djurliv observation och camping. Vilt inkluderar Whitetail rådjur, bältdjur, och tvättbjörn. Om du planerar att spendera tid med barn i Austin, kolla parken evenemangskalender.

Zilker Metropolitan Park har leder för vandring och cykling, rastplatser , fotboll, rugby, och multi-fält användning, och en pool. Du kan åka kanot på stan sjön, ta en tur på Zilker Zephyr, en miniatyr tåg, eller spela volleyboll eller golf. Och det är inte allt. De som reser med barn i Austin ska kolla Zilker Botaniska trädgården som har en japansk trädgård och en fjäril trädgård och Austin Nature and Science Center, som har en rad barn-och vuxna program, inklusive gräva efter fossil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.