Vad finns det att göra i Pensacola, Florida med barn?

För alla som funderar på en resa till Florida med barn, är staden Pensacola ett perfekt resmål. Som en av de mest familjevänliga samhällen i syd, staden Pensacola, Florida erbjuder en perfekt inramning av orörda vita stränder och ett stort utbud av nöjen som är bra för hela familjen. Här är exempel på några av de aktiviteter som väntar besökarna till Pensacola att bevisa en resa till Florida med barn kan vara en bra idé. Att göra en resa till Pensacola med barn tillsammans kan enkelt börja med att ta in ett fåtal platser av intresse. Bland de val som kommer att glädja vuxna och barn är Historic Pensacola Village. Att ge en inblick i 19th century liv i området, har byn över tjugo bevarade webbplatser som en lanthandel, häststall exempel på stadens hus och hem land, kyrkor och ett rum Community School. Samtliga objekt är inredda med möbler som är från den eran, och ett antal av byggnaden har några intressanta historier att berätta. Pensacola Village är ett bra sätt för barnen att lära sig lite om historia, samt få en inblick i hur barn levde och lekte i en förgången tid. En av musten när du besöker Pensacola med barn är The Zoo Botanical Gardens, ligger i förorten Gulf Breeze. Beläget bara femton miles från centrum, är det Zoo femtio hektar vackert anlagda egendom som innehåller ett avsnitt till den vård och boende fler än nio hundra olika typer av vilda djur. Safari Line, ett tåg som slingrar sig genom parken, gör att gästerna att fånga glimtar av några av de fri roaming djur på fastigheten, såsom gaseller och gnuer. Alla traditionella djurparker är en del av de bifogade uppvisar sektioner, så att alla kan fortfarande njuta av att se lejon, tigrar, björnar, flodhästar och sebror.

Wildlife Theater ger besökarna möjlighet att Pensacola med barn en chans att undkomma södra värmen och njuta av djur visar dokumentärer och djurliv. För alla som planerar en längre vistelse i Pensacola med barn i släptåg, finns också för närvarande program för barnen, såsom ZOOcamp och ZOOsnooze som natten utflykter för preteen minderåriga barn. Vuxna kan också njuta av den vackra japanska trädgård, med dess rika utbud av växter, samt flora och fauna som finns i alla delar av anläggningen. The National Museum of Naval Aviation är ett naturligt val för besökare att Pensacola med barn tillsammans. Anses vara den näst största flygmuseum i världen, funktioner museet åtminstone ett exempel på varje flygplan som någonsin har utvecklats för tjänstgöring i amerikanska flottan. Detaljerad information om olika möten på den U. S. Navy i alla större krig finns som en del av displayer, liksom i dokumentärer som visas på biografer. Bakgrund om viktiga utvecklingsarbetet av Naval strategier på historia sjöstridskrafter Dessutom presenteras även historien om när och hur dessa strategier är utformade och användas.

Of Naturligtvis skulle ingen resa till Pensacola med barn vara komplett utan att få i vissa stranden tid. Den vita sanden på stränderna längs kusten Pensacola rival någonting finns någon annanstans i världen. Med miles från allmänna stränder som är väl underhållna, det finns alltid en plats någonstans att ställa upp, gräva i och ha en bra dag på stranden. Ett antal restauranger, lokalt förankrade souvenirbutiker och står maten gör det enkelt för alla att njuta av en kall drink eller en snabb måltid och sedan komma tillbaka till sand och vågorna. För alla som funderar en semesterresa till Pensacola med barn som kommer fram, finns det mycket att se och göra. Kom bara ihåg att spendera lite tid avkopplande samtidigt som du njuter av hotellets bekvämligheter inom gemenskapen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.