Vad finns det att göra i Miami, Florida med barn?

Det skulle vara svårt att få slut på saker att göra om du är i Miami med barn. Det finns många fantastiska aktiviteter för hela familjen, och många av dem erbjuder speciella en av ett slags upplevelser. Det finns mycket att roa, underhållande och utbildande de minsta barnen till de äldsta. En av de populäraste attraktionerna när du är i Miami med barn är Parrot Jungle Island, som flyttades och byggdes om år 2003. Detta kan bli en dyr resa, $ 50 (USD) för vuxna och ca 40 USD för barn om antagning. Men det ger dig en chans att se hundratals tropiska fåglar, några av de sällsynta arter på jorden, samtidigt utforska den lummiga 18-plus tunnland tropikerna. De flesta resor till Parrot Jungle Island får vägledning och kan ordnas innan du anländer i Miami med barn i släptåg.

Självklart Miami är också känd för sina stränder och många av dessa kan komma åt gratis. Om du vill få lite mer på nära håll, med några av havets invånare, överväga en resa till Miami Seaquarium, där du kan träffa sköldpaddor, hajar (i en säker inställning), och späckhuggare. Alternativt, bege dig till den öppna platsen Miami Zoo, som ståtar med över 900 djur att möta. Om du är i Miami med barn och vill upp din svalka faktor, överväga en resa till den närliggande Everglades Alligator gård, där du kan titta bokstavligen tusentals gators i deras naturliga miljö. Alternativt, om barnen är fortfarande tigger om mer djurlivet, anser nu Monkey Jungle när du är i Miami med barn. Barnen kan hoppa med lemurer och besöker många olika primat arter i en sydamerikansk regnskog inställning. Om det är dags att svalka, som du kan behöva när du är i Miami med barn, anser skridskoåkning på Miami Ice Arena. Växelvis, planera ett besök på Coral Gables Venetian Pool. Detta är en exceptionell simning arena, med grottor, vattenfall och en ö. Notera att era barn ska vara tre meter (. 92 m) lång och måste vara minst tre år gammal för att simma. När i Miami med barn som är yngre, kan du fortfarande hitta en fantastisk pool på Flamingo Park i South Beach. Det finns en mini-vattenland för de unga ynglen som hjälper att hålla dem svalna under varmt väder. Det finns två stora anläggningar som kommer att göra ett besök i Miami med barn exceptionell. Miami Children's Museum är säker på att glädja barn i alla åldrar med massor av händer på utställningar och massor av möjligheter att lära sig om Miami ur ett vetenskapligt perspektiv. Den andra anläggningen, Wannado City, är bara lite utanför Miami i den närliggande staden Sunrise. Wannado City tillåter barn att delta i kör en stad som väljer en karriär, och lära sig spela med Wonga valuta. Detta är ett utmärkt sätt för barnen att lära sig om stadens förvaltning, erbjuder en mängd aktiva insatser.

Glöm inte många punkter av historiskt intresse när du re besöka Miami med barn. Gold Coast Railroad Museum, The Wings Over Miami och Classic Aircraft Museum och Lowe Art Museum är alla värda en titt. Barnacle State Historic Site erbjuder alla besökare en titt på tidigt pionjärer i Miami-området och Deering Estate erbjuder ett fantastiskt rekord, inte bara europeiska nybyggare i Florida, men också av infödda amerikanska populationer som en gång kallades Miami deras hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.