Vad finns det att göra i Los Angeles med barn?

familjer som besöker Los Angeles med barn har tillgång till ett antal stora attraktioner. LA, den näst största staden i landet direkt efter New York, har Medelhavsklimat, vilket gör det idealiskt för ett antal utomhusaktiviteter, särskilt de som har att göra med vattensporter. Om du besöker Los Angeles med barn, kan du bege dig till stranden först, eftersom det finns många som tillgodoser familjer genom att erbjuda rider, koncessioner och lekplatser höger på sanden. Whale and delfinsafari turer kan också nås precis vid vattnet, och är ett måste för djurälskare. Los Angeles Zoo och Botaniska Trädgården är ett populärt stopp för dem som besöker Los Angeles med barn. Den stora skäl är hem för över tusen arter och en framgångsrik avel program som har hjälpt till att rädda California Condor från utrotning. En annan populär aktivitet för familjer semestrar i Los Angeles med barn är den Travel Town Museum, som bjuder på allt från lok till godsvagnar och cabooses. Den utomhus uppvisar ge besökarna möjlighet att klättra in i vagnarna och uppleva det historiska resa var. En förminskad version av ett gammalt lok ger barnen en chans att åka runt på museet skäl.

The Museum of the American West är ett annat bra exempel på vad folk fastnar i Los Angeles med barn kan njuta av. Museet har stagecoaches, original märken och kläder i utställningen, tillsammans med flera praktiska områden där barn kan bli cowboys och rida en virtuell häst. Andra barn museer i området inkluderar Kidspace Children's Museum, som har en jätte Kalejdoskop och en riktig fladdermus grotta, den Bowers Kidseum, som fokuserar på olika kulturer i världen, och Guinness World of Records Museum, som är så populär bland barn, eftersom det är med föräldrarna. Ripley's Believe It Or Not! i Laguna Beach, är också värt den extra körtid.

Familjer som besöker Los Angeles med barn, utan vill hålla sig utanför den upptrampade stigen kanske vill bege dig till Los Angeles Medieval Times, en två timmar lång middag show med riktiga hästar, fäktning, och några mycket magiska specialeffekter. Den Bronson Caves, som är öppna för rundturer, är en annan attraktion som ibland förbises och att det kan tilltala dem som besöker Los Angeles med barn. The Museum of Neon Art är också roligt för äldre barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.