Vad finns det att göra i Jacksonville, Florida med barn?

familjer som besöker Jacksonville med barn har tillgång till många attraktioner, varav många är antingen gratis eller till mycket låg kostnad. Ett klassiskt exempel är de många parker som är spridda runt om i staden och erbjuder många möjligheter för promenader, spela i sjöarna, och cykling. Den The Riverwalk, en 2. 5 miles väg skapats för att gränsen downtown Jacksonville nära floden, är ett annat bra exempel på utomhus som kan nås av dem som besöker Jacksonville med barn. I närheten ligger precis på Jacksonville Beach, är Adventure Landing, en grupp av attraktioner centrerad på vatten ritt, men också featuring minigolf och laser tag.

För en snabb men imponerande sluta medan i Jacksonville med barn, finns på 200-fots Friendship Fountain, i parken med samma namn. Fontänen är särskilt imponerande på natten, när en ljusshow spelas i ett rytmiskt tempo. Båtturer kan tas i närheten, och barnen kan även leka med flera Life-size statyer lejon runt fontänen. Den Kathryn Abby Hanna Park, inte långt borta, erbjuder de som besöker Jacksonville med barn en chans att koppla höger på havet. En stor vatten lekplats, picknickbord och båtar paddla göra Kathryn Abby Hanna Park ett bra stopp för hela familjen. som besöker Jacksonville med barn bör sluta med The Molnigt "museum" When I Grow Up. " Särskilt skapade för barn under sju år, är Molnigt 'museum den enda amerikanska museet centrerad på karriärer. Här, barnen får en chans att spela läkare, låtsas att de är världens idrottsmän klass, och få en lektion i historia i vägen. Museet är inrymt på första våningen i Karpeles Manuscript Museer, en stor historisk stopp för hela familjen.

Familjer som besöker Jacksonville med barn bör också stanna till i Jacksonville Zoological Gardens, en av de största på den östra kusten. Den Jacksonville Zoological Gardens är hem för över 2000 djur, många hotade eller unika. Djurparken dragen också många områden att efterlikna djurens naturliga miljöer, bland vattenpölar, kullar och djungel-liknande formationer. Trä storkar använda vissa delar av djurparken som deras häcknings-och levande. De flyger iväg under lågsäsongen och sedan återvända till zoo att föda upp igen nästa år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.