Vad finns det att göra i Hartford, Connecticut med barn?

Hartford, Connecticut är en av USA: s äldsta städer. Grundades 1614, har Hartford en befolkning på drygt 100. 000 tusen människor och en tradition för att vara "försäkring huvudstad i världen. " Hartford har också en stor Latino befolkning, mestadels av Puerto Rican arv, vars inflytande kan ses i många av de festivaler och sevärdheter runt om i staden.

Ett av de viktigaste destinationerna för dem som besöker Hartford med barn är Jonathan's Dream, en 25. 000-kvadratmeter lekplats utformad speciellt för barn med funktionshinder, men bra för alla att njuta. Den inhägnade parken är säker för alla åldrar och innehöll några av de bästa gungor, torn, och diabilder som någonsin byggts. Lekplatsen är gratis och öppet varje dag, utan planera ett besök på minst ett par timmar för att kunna njuta av det hela.

Outdoor attraktioner överflöd för dem som besöker Hartford med barn. Bushnell Park erbjuder besökarna sjöar, gröna öppna fält, och ett hundraårigt karusell. Riverfront Recapture och Park erbjuder fantastisk utsikt över vattnet, historiska båtturer, och stora, moderna lekplatser. Strax utanför staden Lake Compounce, Amerikas äldsta nöjespark och en stor destination för dem som besöker Hartford med barn och letar efter en rafflande. Den som vill lägga till konst och kultur till sin resa kan göra det i Mark Twain's House and Museum vid besök i Hartford med barn. Den 19-room mansion funktioner funktioner syv badrum, Tiffany-inredda rum, och inomhus VVS. Twain hade också en av de första bostäder telefoner i USA, och den ursprungliga kan ses i huset. En stor butik tillåter dem som besöker Hartford med barn att ta hem lite historia genom att köpa Twains böcker, fotografier, minnes presenter och leksaker inspirerad av hans böcker.

Elizabeth parken finns landets äldsta rosenträdgård och är ett måste för familjer som besöker Hartford med barn. Även små inte kan uppskatta de gröna fälten, barn över 10 kan hitta många saker att utforska inom parkens gränser. Vandringsleder, birdwalks, workshops växthus, och med full-moon turer är öppna för barnen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.