Vad finns det att göra i Green Bay, Wisconsin med barn?

Om du besöker Green Bay med barn och letar efter ett sätt att hålla de små underhöll, har du tur. Green Bay är fullt av attraktioner för hela familjen, både inomhus och utomhus. Staden Green Bay, med en befolkning på över 100. 000, finns flera attraktioner som blandar småstadscharm med storstad känsla. Den första anhalten för dem som besöker Green Bay med barn bör vara Bay Beach Amusement Park, ett gammaldags park featuring klassisk åkning som radiobilar och ett pariserhjul. Bay Beach Amusement Park är beläget mitt på fjärden, nära en rad nya attraktioner som inkluderar slagburar och minigolf. Föräldrar besöker Green Bay med barn kommer också att känna sig som hemma i parken, som den klassiska designen kommer att påminna dem om deras egen barndom. The 700-acre The Bay Beach Wildlife Sanctuary, alldeles intill parken, är en annan stor attraktion för dem som besöker Green Bay med barn. Helgedomen är hem för vilda gäss, rovfåglar, ankor och andra urbana djurlivet.

En annan stor attraktion för att se när i Green Bay med barn är National Railroad Museum, ett av de äldsta i sitt slag i landet. Museet har den största ånglok någonsin i bruk, Stilla Big Boy nr 4017, tillsammans med flera andra modeller. Ett fågeltorn och anläggningar picknick på grund av att museet har ett bra ställe att koppla av en hel eftermiddag.

Om du har mer tid när du besöker Green Bay med barn, kan du stoppa i Kastle kundvagnar, en racing 1/4-mile spår där de äldre barnen kan prova på körning och konkurrerande, eller du kan besöka Wild Air Play Zone, där de små kan njuta av många timmars underhållning i en värld av inomhus uppblåsbara slott och konstruktioner. Bowlingbanor, mini-centers golf, och andra attraktioner ligger också nära runt för dem i Green Bay med barn som behöver bli underhållen.

Slutligen, familjer som besöker Green Bay med barn bör sluta med Children's Museum of Green Bay. Museet är stängt för renovering i början av 2007, men det är planerat att återupptas inom kort. The Children's Museum of Green Bay erbjuder utställningsföremål som sträcker sig från en ubåt till en riktig brandbil till ett barns storlek stormarknad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.