Vad finns det att göra gratis i San Antonio, Texas?

För familjer som vill njuta av en god gammaldags Texas semester på en budget, finns det en hel del saker att göra gratis i San Antonio. Från historia till kultur hela vägen till vandringsleder, erbjuder staden ett stort utbud av budgeten sträcker aktiviteter som alla kan njuta. Här är några exempel på saker att göra gratis i San Antonio som inte bör missas.

Ingen resa till San Antonio är komplett utan ett besök vid Alamo. Tre byggnader som ligger centrum nära den historiska Riverwalk står som ett sätt att hedra de 189 Texans som föll när mexikanska styrkor intog Alamo den 6 mars 1836. Omgivande byggnaderna är drygt fyra hektar vacker anlagd trädgård som ger sinnesro att de fastigheter som ligger i linje med komma ihåg Alamo. Öppet dagligen, är Alamo Plaza en av de mest populära webbplatser som kan ses gratis i San Antonio.

Tillsammans med Alamo, ger San Antonio Missions National Historical Park annat exempel på platser att se gratis i San Antonio i centrum. Bestående av fyra gräns uppdrag längs floden, funktioner parken en vandringsled som går genom ett antal utställningar av gamla spanska uppdrag liv, såväl som att tillhandahålla ett uppfriskande sätt att gå genom centrum medan kolla lokala restauranger. De Witte museet har erbjudit en källa till underhållning och utbildning gratis i San Antonio sedan början av det 20th århundradet. Som en del av sitt pågående samfundets engagemang, erbjuder museet fri entré på tisdag eftermiddag som gör att familjer att utforska alla de utställningar som visas just nu. Tillsammans med utställningar som täcker historia och naturvetenskap finns det interaktiva spel och utställningsföremål som undervisar även när de roar både barn och vuxna.

Eisenhower Park ger drygt tre hundra tunnland skog, bäck sängar och raviner som du kommer åt genom ett antal stigar som slingrar sig genom parken. Detta exempel på något att göra gratis i San Antonio är ett bra ställe att tillbringa dagen vandring och njuta av en picknick nära en av Dry Creek sängar. Cedar lägenheter Trail vindar det är vägen till den högsta punkten i parken, där en observation däck erbjuder en svepande utsikt över landskapet.

Med så många saker att göra gratis i San Antonio, är det lätt att ha en semester som är rolig och ekonomiskt när man besöker staden. För fler exempel på utställningar, platser och händelser gratis i San Antonio, kontrollera med stadens turism avdelning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.