Vad finns det att göra gratis i Pensacola, Florida?

alla besökare till Pensacola, Florida som vill sträcka tillgängliga medlen kommer att finna att det finns en hel del saker att göra gratis i Pensacola. Från roligt på stranden till historiska parker, erbjuder staden stora möjligheter att tillbringa tid utan att spendera pengar. Här är några exempel på aktiviteter som kan avnjutas gratis i Pensacola.

Ett av de enklaste sätten att njuta tid gratis i Pensacola är genom att ta till stränderna. Från allmänna stränder som sträcker sig från Pensacola ner till Navarra, finns det gott om vita sandiga stranden är perfekt för en dag i solen. Parkeringsplatser längs med duschar och rastplatser finns längs landsvägen som löper intill vattnet i Mexikanska golfen. Parker som är idealiska för cookouts och picknick finns också längs Ocean Front, gör stränderna i Pensacola ett bra ställe att tillbringa en dag. Att flytta in till staden för något att göra gratis i Pensacola, den stadens egna riktlinjer turné börjar i Pensacola konventionen och Visitors Center. Ett inledande utställning och kortfilm införa turister till intressanta platser runt staden. Kartor finns för alla, inklusive enkla instruktionerna till ett antal platser. Eftersom många av områdena är gratis och ligger i närheten, är det möjligt att njuta av en rundvandring i flera delar av staden. Lokala matställen noteras även på kartan, så det finns alltid möjlighet att hitta mat när det är nära till en måltid. Som en del av det förflutna, ger Fort Barracas underhållning gratis i Pensacola . Byggt i början 19th century, var fortet ursprungligen en spansk utpost. Nu under kontroll av USA Corps of Engineers, är fortet bevaras som ett exempel på livet i en svunnen tid. Fort Barracas är öppet sju dagar i veckan, med speciella aktiviteter för barn tillgänglig under sommarmånaderna.

Premier spänning gratis i Pensacola, är Pensacola Naval Air Station öppen för allmänheten, med turistinformation och kartor av offentliga platser finns på huvudporten. Det finns ett antal båtar och fartyg att se, liksom flera exempel på soldater och bombplan som ständigt displayen. Stationen är öppen för längre öppettider under sommarmånaderna.

Saker att göra gratis i Pensacola är riklig, med något för nästan alla smaker. Från att spela i det svala vattnet i viken till att ta in alla de vackra parkerna i staden, både barn och vuxna kan njuta av staden och dess charm samtidigt hålla besök inom budgeten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.